Γέννησε η Σίσσυ Φειδά! Η πρώτη φωτογραφία της μπέμπας που δημοσίευσε στο Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας ζει από σήμερα 16/6 η Σίσσυ Φειδά, καθώς κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της.

Γέννησε η Σίσσυ Φειδά! Η πρώτη φωτογραφία της μπέμπας που δημοσίευσε στο Instagram

Η ίδια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μικρής της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, σχολιάζοντας: «My mind... My heart...my soul...my all existence...my everything...belongs to you! ""You re just to good to be true...can't take my eyes off of you...you'll be like heaven to touch...», «Το μυαλό μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου, όλη μου η ύπαρξη, τα πάντα, ανήκουν σε εσένα. Είσαι πολύ καλη για να είσαι αληθινή... δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου... είναι σαν να αγγίζω τον παράδεισο!».

 aetrertsfgsdfg

Ο σύζυγός της, Γιώργος Ανδρίτσος, δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από κοντά της και οι δύο απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κορούλα τους.

Η γνωστή διακοσμήτρια, όπως είχε αποκαλύψει σε πολλές της συνεντεύξεις, είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη και πώς ο οργανισμός της αντέδρασε άσχημα. Τους πρώτους τρεις μήνες είχε έντονες ζαλάδες, έκανε εμετούς και με δυσκολία μπορούσε να πάει στο μπάνιο. Ο οργανισμός της ήταν αρκετά εξαντλημένος και εκείνη πίστευε ότι κάτι συνέβαινε με το μωράκι της. Ο γιατρός της όμως την καθησύχαζε λέγοντάς της πως αυτά τα συμπτώματα τα νιώθουν οι περισσότερες γυναίκες.

Τώρα πια από εδώ και πέρα μόνο οι καλές αναμνήσεις θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό της διάσημης μανούλας καθώς το πλασματάκι που κρατά στην αγκαλιά της θα την κάνει να νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved