Δε θα πιστέψεις πόσο ίδιος είναι ο γιος του Jude Law με τον πατέρα του!

Με ένα μπλουζάκι με πρωτότυπη ατάκα κυκλοφόρησε και απαθανατίστηκε ο γιος του δημοφιλούς ηθοποιού Jude Law στην παρουσίαστη της κολεξιόν House of Holland's London Collections Men SS17.

Δε θα πιστέψεις πόσο ίδιος είναι ο γιος του Jude Law με τον πατέρα του!

Ο Rafferty Law, δεν μοιάζει απλώς στον μπαμπά του στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά όπως διαβάζουμε ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του όσον αφορά στις γυναικείες κατακτήσεις...

Bold: Rafferty Law stepped out in a bold statement sweatshirt for House of Holland's London Collections Men SS17 presentation on Friday

Είναι επαγγελματίας μοντέλο, και αυτό που είναι πιο ξεκάθαρο όσο ποτέ, είναι η ομοιότητά του με τον Jude Law! O 19χρονος πόζαρε στον φακό με το πρωτότυπου Τ-shirt του και ενώ αυτό ήταν που λογικά θα τραβούσε τα βλέμματα, κανείς δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει την γονιδιακή... ομοιότητα.

Η μπλούζα του έγραφε «Κάθε φορά που περνάς από δίπλα μου, μυρίζει McDonalds αλλά με άσχημο τρόπο» και αυτό απλώς θεωρήθηκε ένας άλλος τρόπος για να φλερτάρει τα κορίτσια... Να σημειώσουμε πάντως πως η μπλούζα είχε την υπογραφή των σχεδιαστών που παρουσίαζαν την κολεξιόν τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved