Η πιο γλυκιά φωτογραφία του γιου της την ώρα που κοιμάται, τρέλανε το διαδίκτυο!

Η διάσημη μανούλα φαίνεται πως δεν έχει χρόνο για ξεκούραση καθόλου. Από τη μία τα τρία της παιδιά και από την άλλη η δουλειά της, την έχουν εξοντώσει. Για καλή της τύχη, ο μόλις εννέα εβδομάδων γιος της Theodore James, κοιμάται εύκολα και έτσι ο ύπνος του δεν την απασχολεί και πολύ.

Η πιο γλυκιά φωτογραφία του γιου της την ώρα που κοιμάται, τρέλανε το διαδίκτυο!

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο μικρούλης κοιμάται γαλήνια, τυλιγμένος στη λευκή του κουβερτούλα και η μαμά το μόνο που σχολιάζει από κάτω είναι «Zzz» και emojis με παιδικά μπουκάλια.

5634634636346w45634634645645656g

Η 34χρονη κόρη τους Donald Trump, Ivanka, είναι λάτρης των social media και δημοσιεύει τακτικά τόσο φωτογραφίες της τετράχρονης κόρης της Arabella Rose, όσο και του δύο ετών γιου της, Joseph Frederick.

ivanka trump 600x800

Ο ύπνος φαίνεται να του αρέσει πολύ του μικρού Theodore. Πρόσφατα κοιμόταν πάλι στο γραφείο της μαμάς του, όταν ήταν μόλις 6 εβδομάδων.

«Απολαμβάνω αυτές τις στιγμές πολύ περισσότερο. Συν του ότι όταν έχεις τρία παιδιά, συνειδητοποιείς ότι η εξάντληση είναι πραγματικά φευγαλέα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved