Η αποκάλυψη της Π.Αναστασοπούλου για τον τοκετό της Ζέτας Δούκα που μας εξέπληξε! (βίντεο)

Η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου, ήταν η σημερινή καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη δύναμη της Ζέτας Δούκα, κατά τον τοκετό, αποκαλύπτοντας κάτι που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Η αποκάλυψη της Π.Αναστασοπούλου για τον τοκετό της Ζέτας Δούκα που μας εξέπληξε! (βίντεο)

Να σας θυμίσουμε ότι η Ζέτα Δούκα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 3 Απριλίου 2016. Μέχρι εκείνη την ημέρα δεν είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού της. Έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν μερικές μέρες, είχε δημοσιεύσει και μια φωτογραφία με τον γυναικολόγο της, Ηλία Χιντιπά, 50 μέρες μετά τον τοκετό της. Μάλιστα τότε, δίπλα στη φωτογραφία είχε σχολιάσει: «Για καφε με τον απίθανο γιατρουλη μου @hintianajones , που πριν απο 50 μερες έφερε στον κοσμο το παιδάκι μου! Τον αγαπω γιατι αγαπάει πολυ τις γυναίκες και σέβεται την φύση που μας θελει, αν δεν υπαρχει αναγκη, να γεννάμε φυσιολογικά!».

zeta

Ποια όμως ήταν η αποκάλυψη που έκανε η φίλη της Ζέτας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και γιατί έχει τον απόλυτο σεβασμό της; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

{youtube}i4n70xN2Mwc{/youtube}

Όπως ακούσατε, η Ζέτα Δούκα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό την κορούλα της και μάλιστα χωρίς να κάνει επισκληρίδιο αναισθησία. Αυτό στάθηκε αφορμή, ακόμη και η Φαίη Σκορδά να αποκαλύψει, πως την πρώτη φορά γέννησε και εκείνη τον γιο της Γιάννη, χωρίς επισκληριδίο, αναφέροντας ότι είναι κάτι μοναδικό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved