Ο γιος της Gwen Stefani είναι γλύκας. Ακούστε τον να τραγουδά-Θα λιώσετε! (βίντεο)

Κι όμως, μικρός έχει τα γονίδια της ροκ μουσικής στο αίμα του! Ο μικρότερος γιος της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale, Apollo, 2 ετών, μπορεί να συναγωνιστεί τους διάσημους γονείς του στο τραγούδι.

Ο γιος της Gwen Stefani είναι γλύκας.  Ακούστε τον να τραγουδά-Θα λιώσετε! (βίντεο)

Η leader τραγουδίστρια του συγκροτήματος, No Doubt μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα βίντεο του γιο της, στο Snapchat την Πέμπτη 19 Μαΐου. Η 46χρονη, απαθανάτισε τη γλυκιά στιγμή, ενώ η ίδια έκανε πρόβα για την επικείμενη τουρνέ, που ετοιμάζει, με τίτλο «This Is What the Truth Feels Like». «Τι θα τραγουδήσεις;», φαίνεται να λέει κάποιος στον μικρό Apollo από το βάθος.

4332334

Δεν του πήρε και πολύ χρόνο για να αποφασίσει και έτσι άρχισε να τραγουδά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την πιπίλα του, το γνωστό αγγλικό παιδικό τραγουδάκι «Old MacDonald Had a Farm (ee-i-ee-i-o)!». Έπειτα, πήρε για λίγο και τον ρόλο του ντράμερ, έχοντας την πιπίλα στο στόμα.

564564564

Η Stefani και ο Rossdale, έληξαν τον επί 13 χρόνια γάμο τους το περασμένο καλοκαίρι. Έχουν ακόμη δύο γιους, τον 9 ετών Kingston, και τον 7 ετών Zuma,. Όσον αφορά, το λόγο της διάλυσης του γάμου τους, όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, ο Rossdale απατούσε τη Stefani με τη νταντά των παιδιών τους, Mindy Mann. Η Mann τώρα είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της, Spencer Gutcheon.

gwen stefani gavin rossdale 237dbced 497d 4033 bee8 a53553306bdd

Η Stefani φαίνεται να είναι πιο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Έχει σχέση με τον Blake Shelton, ο οποίος όπως φαίνεται είναι έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved