Ο μικρός Βραζιλιάνος που θέλει να γίνει οδοκαθαριστής, δέχθηκε την καλύτερη έκπληξη της ζωής του

Ο 5χρονος Eduardo de Campos, θέλει να δουλέψει ως οδοκαθαριστής όταν μεγαλώσει. Αντίθετα με τα παιδιά της ηλικίας του, δεν τον απασχολεί μία καριέρα...αστρονάυτη, πυροσβέστη ή γιατρού. Ο μικρός, που μένει στην συνοικία Curitiba της Βραζιλίας, ονειρεύεται να μαζεύει τα σκουπίδια από τη γειτονιά του.

Ο μικρός Βραζιλιάνος που θέλει να γίνει οδοκαθαριστής, δέχθηκε την καλύτερη έκπληξη της ζωής του

«Κάθε Σάββατο ακούει τον ήχο από το απορριματοφόρο από πολυ μακριά. Πετάγεται από το κρεβάτι του για να το δει» δηλώνει η μητέρα του Rose de Campos, στο βραζιλιάνικο website Banda B. «Αν μάλιστα περάσουν και δεν τον χαιρετήσουν θυμώνει πάρα πολύ».

Οταν η εταιρεία καθαρισμού έμαθε για τον μικρό, αποφάσισαν να του χαρίσουν την έκπληξη της ζωής του για τα γενέθλιά του! Εκείνη τη μέρα λοιπόν, περνώντας έξω από το σπίτι του, τον ειδοποίησαν να κατέβει και να τον πάρουν μαζί τους! Του είχαν ετοιμάσει μία μικρή πράσινη φόρμα, για να τη φορέσει και έκαναν μαζί όλο το δρομολόγιο της συνοικίας. Μάλιστα, ο μικρός βγήκε και μάζεψε και σακούλες απορριμάτων από τον δρόμο, σύμφωνα με τη μαρτυρία των αρμόδιων της εταιρείας καθαρισμού. Φυσικά ο Eduardo ενθουσιάστηκε. Του έδωσαν και δώρα, έκοψαν όλοι μαζί την τούρτα του, και του χάρισαν και ένα μικρό όχημα οδοκαθαρισμού.

Μάλιστα, η σελίδα στο Facebook της εταιρείας, γράφει «Eduardo, συγχαρητήρια για την κατανόηση από τόσο μικρή ηλικία ότι όλα τα επαγγέλματα είναι αξιοπρεπή και απαιτούν σεβασμό» και συνεχίζει γράφοντας ότι ο μικρός είναι ευαισθητοποιημένος για το περιβάλλον και νοιάζεται για τη γειτονιά του, την οποία θέλει να διατηρήσει καθαρή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved