Ελένη Μενεγάκη: Για πρώτη φορά αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας (βίντεο)

Και όμως, όλη τη βάφτιση την οργάνωσε με τα χεράκια της, όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα (21/4) στην εκπομπή της, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες, από το πώς στόλισε τα τραπέζια μέχρι και το πώς κατάφερε να την κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό.

Ελένη Μενεγάκη: Για πρώτη φορά αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας (βίντεο)

Όσο απίθανο και αν ακούγεται, η Ελένη Μενεγάκη τα έφτιαξε όλα μόνη της για τη βάφτιση, καθώς κανείς δεν ήθελε να «ψιλιαστεί» ότι θα βαφτίσει τη μικρή Μαρίνα. Αν θυμάστε όπως σας είχαμε γράψει πριν αρκετούς μήνες στις 27 Αυγούστου στις 12.30 το μεσημέρι στη Μονή Παναχράντου της Άνδρου, η μικρή Μαρίνα βαφτίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο η Ελένη αποκαλύπτει αναλυτικά, πώς στόλισε τα τραπέζια, από ποιο κατάστημα και με ποιο χρώμα. Το μόνο που δεν πήρε μαζί της όπως είπε ήταν οι καρέκλες, καθώς δεν μπορούσε να τις μεταφέρει από την Αθήνα στην Άνδρο. «Και τώρα θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρετε. Πέρυσι που έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω από δω στην Άνδρο...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, μάθετε πώς τα διοργάνωσε και τα διακόσμησε όλα και ακολουθήστε το παράδειγμά της. Μπορείτε και εσείς να φτιάξετε πράγματα με τα χέρια σας και άκρως οικονομικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved