Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και κανείς δεν το πήρε είδηση! (εικόνα)

Οι θαυμάστριές του, τρελαινόντουσαν για αυτόν και τα δωμάτιά τους ήταν γεμάτα από τις αφίσες του. Στα τραγούδια του συγκροτήματος που συμμετείχε, όλοι παραλληρούσαν ενώ ακόμη και σήμερα δεν υπήρχει κανείς που να μην τα γνώριζει.

Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και κανείς δεν το πήρε είδηση! (εικόνα)

{youtube}pj6FCKm8dhM{/youtube}

Ο ίδιος, τώρα πια έγινε μπαμπάς ενός γλυκύτατου αγοριού και κανείς δεν είχε πάρει είδηση, ούτε την εγκυμοσύνη της συζύγου του αλλά ούτε και τη γέννηση του παιδιού του.

 8908

Ο 36χρονος σταρ που συμμετείχε στο Dancing With the Stars, ανακοίνωσε τα νέα της γέννησης του γιου του στην εκπομπή Entertainment Tonight όπου ήταν καλεσμένος. Το όνομα του μικρού είναι Odin Reign και γεννήθηκε στις 19 Απριλίου, με φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι, μέσα σε νερό, στο Hidden Hills, στην California.

nick carter lauren zoom 6e27f74c b89c 492b a83c 3979a51196c8

Ο Nick Carter, που έγινε γνωστός ως leader τραγουδιστής του συγκροτήματος Backstreet Boys, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Kitt με ένα 7 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι το 2013 ενώ αντάλαξαν όρκους σε μια τελετή στη Santa Barbara στην California, το 2015, παρουσία της οικογένειά τους και αγαπημένων φίλων, συμπεριλαμβανομένων των μελών του πρώην συγκροτήματος, AJ McLean, Howie Dorough and Brian Littrell.

Να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved