Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, κάνει εξωσωματική και δημοσιεύει φωτογραφίες από την κλινική!

Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια ξεκίνησε τις προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί. Από το πλευρό της δεν έχει φύγει λεπτό ο αρραβωνιαστικός της ενώ η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης!

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, κάνει εξωσωματική και δημοσιεύει φωτογραφίες από την κλινική!

Πριν μερικές μέρες δέχτηκε πρόταση γάμου και τώρα η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να γίνει μαμά. Η 37χρονη μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat βίντεο και φωτογραφίες από τις προσπάθειες που άρχισε να κάνει για να αποκτήσει παιδί!

«Έχουν αρχίσει να με ναρκώνουν και είναι ωραίο», είπε η παρουσιάστρια. Φανερά εξαντλημένη και αμακιγιάριστη, φωτογραφίζεται στο κρεβάτι του κέντρου όπου εισήχθει, ενώ σε ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε έγραφε: «Ήρθε η ώρα της εμφύτευσης του εμβρύου!».

maria snapchat zoom c904af86 2072 4c21 a6fc d60368d6ec1e

Η Μαρία Μενούνος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Το 2011, είχε αποκαλύψει στον Dr. Drew ότι είχε αποφασίσει να καταψύξει τα αυγά της γιατί δεν ήταν έτοιμη τότε να γίνει μαμά!

maria menounos engaged zoom beb58a59 d0a3 46d3 b7e1 2642d728d8d2

«Είμαι 33, και αποφάσισα πώς θέλω να δουλέψω ακόμη δυο-τρια χρόνια και μετά να γίνω μητέρα. Απλά αυτή τη διαδικασία τη βλέπω ως ασφάλεια για τότε», είχε δηλώσει!

Ο Undergaro έκανε πρόταση στη Μαρία μετά από 19 χρόνια σχέσης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ραδιοφωνική εκπομπή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved