Γνωστός Chef θα γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς και είναι κατενθουσιασμένος! (εικόνες)

Ακόμη ένα παιδί για την οικογένεια που γνωστού Chef!

Γνωστός Chef θα γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς και είναι κατενθουσιασμένος! (εικόνες)

Ο ίδιος και η σύζυγός του θα γίνουν για πέμπτη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο ευτυχής μπαμπάς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και στην πρεμιέρα της ταινίας «Eddie the Eagle» την Πέμπτη 17 Μαρτίου μαζί με την εγκυμονούσα όπως μπορείτε να δείτε σύζυγό του!

Η ίδια φορούσε μία ολόσωμη κομψή φόρμα που την κολάκευε πάρα πολύ και όπου αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

jamie oliver jools 5f3b1f2f 0ca3 43be b16b a6e1b8a92c15

«Πίστευα πως θα έχουμε κάμποσα παιδιά και αυτό είναι!» είπε στην Βρετανική The Mirror. «Βασικά, κάνω ότι μου λέει (η σύζυγός του) είναι εκπληκτική οικογενειάρχης και απλά ακολουθώ τα βήματά της! Αγαπώ τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου με κρατά ειλικρινή. Έχω περίεργη δουλειά, περίεργη ζωή αλλά η οικογένειά μου με κρατά στην πραγματικότητα!»

Ο Jamie Oliver και η σύζυγός του Jools έχουν ακόμη τέσσερα παιδιά. Την Poppy Honey Rosie, 13 ετών, την Daisy Boo Pamela, 12 ετών, την Petal Blossom Rainbow, 6 ετών, και τον Buddy Bear Maurice, 5 ετών.

76ryfjunhdtr67uyi

Η Jools, που είναι η σχεδιάστρια της παιδικής σειράς ρούχων, Little Bird, είπε στο περιοδικό Red το 2012 ότι έχει την επιθυμία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένειά της.

«Θέλω ένα πέμπτο παιδί! Αλλά ξέρω πώς θα είναι λάθος. Ποτέ δεν βρίσκω αρκετό χρόνο με τον Jamie. Εκείνος μου είπε να το αφήσουμε ακόμη δύο χρόνια και μετά βλέπουμε!».

84u76ru6e4

Εν το μεταξύ ο 40χρονος Jamie, κατά καιρούς έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για τα έφηβα κορίτσια που μεγαλώνει.

«Αναζητώ συμβουλές από τον καθένα και ό,τι μου λένε, μου ακούγεται σαν ταινία τρόμου!», είχε πει σε συνέντευξή του στην Daily Mail το 2015. «Θυμάμαι πως ήμουν εγώ σε εκείνη την ηλικία, και ξέρω ότι κάθε φορά που θα αντικρίζω ένα αγόρι της ηλικίας τους, θα το συγκρίνω με εμένα και με το τι σκεφτόμουν σε εκείνη την ηλικία!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved