Η μάντισσα Φαίη, ξαναχτυπά: «Η Κάτια και ο Σάκης θα κάνουν αγόρι!» (βίντεο)

Πριν δύο μέρες έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη και η Φαίη χθες (10/03) και σήμερα (11/03) είναι όλο αποκαλύψεις.

Η μάντισσα Φαίη, ξαναχτυπά: «Η Κάτια και ο Σάκης θα κάνουν αγόρι!» (βίντεο)

Στην χθεσινή τους εκπομπή αποκάλυψε ότι η Κάτια όχι μόνο είναι έγκυος αλλά και ότι διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, λέγοντας πώς «Σε ένα μήνα γεννάει». Σήμερα, και μετά την αποκάλυψη αυτή, διαισθάνεται ότι το μωρό θα είναι αγόρι, και όλα αυτά πριν καλά καλά μιλήσουν τόσο η Κάτια όσο και ο Σάκης.

0183 ZIGOYLI ROYVAS 19022016 b1

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η Φαίη Σκορδά τις τελευταίες μέρες έχει επηρεαστεί από τον Γάλλο μελλοντολόγο Σεβάν, που πριν μερικές εβδομάδες είχε καλεσμένο στην εκπομπή της. Φαίνεται, πως η μελλοντολογία έχει περάσει μέσα της. Μήπως είναι μέντιουμ και δεν το γνωρίζουμε; Μήπως πηγαίνει σε μάγισσες και χαρτορίχτρες για να μάθει το φύλο του μωρού του Σάκη; Ή μήπως είναι φίλη με την Κάτια και αποκαλύπτει σιγά σιγά τα μυστικά της;

«Αν θέλετε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή μου!», είπε η Φαίη στο Πρωινό ΑΝΤ1. Δείτε το σχετικό απόσπασμα της αποκάλυψης του φύλου του μωρού του Σάκη και της Κάτιας στο παρακάτω βίντεο!

{youtube}D0oo3ypYGZM{/youtube}

Όπως και να έχει, σε λίγο καιρό θα φανεί τόσο το πόσο μηνών είναι τελικά η Κάτια Ζυγούλη όσο και για το εάν θα είναι το μωρό αγόρι ή όχι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved