Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Meryem Uzerli! (εικόνες)

Η Meryem Uzerli απολαμβάνει την ευτυχία στο πλάι της κόρης της που μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Meryem Uzerli! (εικόνες)

Η γνωστή ηθοποιός η οποία ξεκίνησε και τα νέα επαγγελματικά της βήματα, καθώς πρωταγωνιστεί σε μία νέα τούρκικη σειρά με τίτλο «Gecenin Kralicesi-Βασίλισσα της Νύχτας», φωτογράφησε την κόρη της, που είναι και η μεγάλη της αδυναμία δείχνοντάς μας μετά από καιρό, πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Capture24
Capture26

«Οι καλύτερες φίλες!», σχολίασε η γνωστή σε όλους ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία όπου η 2 ετών Lara, κάθεται παρέα με μια γατούλα. Τα φιλικά τετράποδα φαίνεται πως τα λατρεύει η μικρή της μιας και στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει ξανά φωτογραφίες με μικρά γατάκια.

Capture25

Η Lara, πριν μερικές εβδομάδες έγινε 2 ετών και η 32χρονη σταρ ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα:

Capture23

«Αγαπημένη μου κόρη... Πάνε τώρα δύο χρόνια... Πάνε δύο χρόνια από τη μέρα που ευλογήθηκα για να σε φέρω σε αυτόν τον κόσμο. Από εκείνη την ημέρα ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα να σε έχει καλά και πάντα να σε έχει υγιή. Είσαι η σάρκα μου, είσαι το αίμα μου, η μεγαλύτερή μου αγάπη, ευτυχία και κινητήρια δύναμή μου. Ό,τι κάνω, το κάνω για εσένα. Χαρούμενα γενέθλια Lara...Χαρούμενα δεύτερα γενέθλια. Θα σε αγαπώ για πάντα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved