Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του Κατερίνα Γιώτα, δεν το είχαν παραδεχτεί ποτέ δημόσια.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Χθες όμως, 14/2 στην εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά Joy, μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια για το πώς είναι η ζωή τους μαζί αλλά και για το γεγονός ότι ο γνωστός ηθοποιός βοηθάει πάρα πολύ τη σύζυγό τους στις δουλειές του σπιτιού.

«Με προσέχει πάρα πολύ», είπε η Κατερίνα Γιώτα, και συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Πες τι κάνω. Σκουπίζω, σφουγγαρίζω, όλα τα κάνω!».

Η σύζυγός του ηθοποιού νιώθει πολύ τυχερή που έχει έναν άνδρα στο πλάι της σαν τον Θανάση. Το ίδιο τυχερός όμως, νιώθει και ο ίδιος που γνώρισε την Κατερίνα λέγοντας πώς μπήκε στη ζωή του αυτό το όμορφο και γλυκό κορίτσι και την άλλαξε την κατάλληλη στιγμή.

Αν και κανείς από τους δυο δεν μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη, τα λεγόμενά τους και η φροντίδα του γνωστού ηθοποιού προς τη σύζυγό του, αποκάλυψε αυτό που κρύβουν τόσο καιρό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved