Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι μία καλή σύζυγος, μία μέτρια μητέρα και μία πολύ καλή γιαγιά (βίντεο)

Για τα παιδιά της,τα εγγόνια της, τη μητέρα της  Μαρίκα που της λείπει αλλά και για τον αδελφό της Κυριάκο, μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Το Πρωινό.

Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι μία καλή σύζυγος, μία μέτρια μητέρα και μία πολύ καλή γιαγιά (βίντεο)

Η γνωστή πολιτικός παραδέχτηκε ότι είναι μία μέτρια μητέρα καθώς δεν είχε ποτέ το χρόνο που ήθελε, λόγω της δουλειάς της, να ασχοληθεί με τα δύο της παιδιά.

«Δούλευα πάρα πολύ και έχασα πολλές φάσεις με τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα μόνη μου και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι για μία γυναίκα να μην έχει βοήθεια. Βέβαια υπήρξα τυχερή καθώς είχα τους γονείς μου», είπε η κυρία Μπακογιάννη. Αναγνωρίζει επίσης ότι ήταν ως μητέρα αυστηρή με παιδιά της. «Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι γαϊδούρια. Ζητούσα από τον Κωστή όταν μπαίνει στο δωμάτιο κάποιος μεγαλύτερος, να σηκώνεται ως ένδειξη σεβασμού. Δεν του άρεσε καθόλου, αλλά έπρεπε να το κάνει», είπε γελώντας η Ντόρα Μπακογιάννη.

Εκτός από μητέρα είναι και γιαγιά κάτι που απολαμβάνει ιδιαίτερα. «Είμαι πολύ καλή γιαγιά, περνάω χρόνο με τα εγγόνια μου και τους κάνω όλα τα χατίρια» εξολολογήθηκε, ενώ δηλώνει περήφανη για την οικογένειά της και ιδιαίτερα για τα παιδιά της: "Καμαρώνω σα γύφτικο σκεπάρνι", είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη μητέρα της Μαρίκα, η οποία εξακολουθεί να της λείπει πολύ. Είναι κι ένας λόγος που από τότε που έφυγε δεν γιόρτασαν ποτέ τα γενέθλιά της. Ωστόσο, εξακολουθούν και μαζεύονται όλοι σε οικογενειακά τραπέζια, όπου " γίνεται χαμός, «σφαζόμαστε»".

Η ίδια μαγειρεύει και φτιάχνει πολύ καλούς κουραμπιέδες με συνταγή της αείμνηστης μητέρας της. Αλλωστε θεωρεί τη μαγειρική ως μία μορφή ψυχοθεραπείας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για την εκλογή του Κυριάκου στη θέση του προέδρου της ΝΔ. Νοιώθει συγκίνηση και χαρά για αυτή την επιτυχία του αδελφού της, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι όταν γεννήθηκε είχε πει στη μητέρα της ότι ήταν πολύ άσχημος!

{youtube}X7u2fuSLGvA{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved