Μετά τον David Beckham, άλλη μια διάσημη μαμά επιτρέπει στον 4χρονο γιο της να χρησιμοποιεί πιπίλα!

Και το debate για μια «πιπίλα» συνεχίζεται.

Μετά τον David Beckham, άλλη μια διάσημη μαμά επιτρέπει στον 4χρονο γιο της να χρησιμοποιεί πιπίλα!

Μετά το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε για την εμφάνιση της Harper Beckham με πιπίλα τον περασμένο Αύγουστο, διάσημη τραγουδίστρια έρχεται να ταράξει τα νερά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται ο 4χρονος γιος της να χρησιμοποιεί ακόμη πιπίλα.

Πριν μερικές μέρες η γνωστή τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων ήταν όλα επικριτικά σχολιάζοντας το γεγονός ότι επιτρέπει στον γιο της να χρησιμοποιεί πιπίλα ενώ σε λίγους μήνες θα γίνει 5 ετών.

 89 789 789

«Ο Ροκ που σε λίγες μέρες θα γίνει 5 ετών έχει ακόμη πιπίλα. Το πρόσεξε κανείς άλλος αυτό;», έγραψε ένας θαυμαστής.

Ωστόσο την αντίθεσή του στη χρήση πιπίλας, είχε δείξει και ο πρώην σύζυγός της Mariah Carey, Nick Cannon πριν δύο χρόνια, το οποίο είχε αποκαλύψει και η ίδια σε μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει με τον γιο της να κοιμάται με πιπίλα. «Τώρα ακούστε... Ο μπαμπάς μας ίσως θυμώσει μόλις δει ότι χρησιμοποιούμε ακόμη πιπίλα, αλλά μόλις έγινε 2 ετών. Γιατί να την κόψουμε τόσο γρήγορα... Ξέρω, ξέρω, ο Νick έχει δίκιο... αλλά ελάτε!!!».

 689 879 789 789 789

Ο Moroccan, όμως, ο γιος της Mariah δεν είναι το μόνο νήπιο που έχει μπει στο στόχαστρο. Πρώτη είχε γίνει πρωτοσέλιδο το 2011 η Suri Cruz ένα μήνα μετά τα 5α της γενέθλια, με την Harper να έρχεται δεύτερη μετά τον πόλεμο που ξέσπασε στις εφημερίδες ότι ο David Beckham είναι «κακός» γονιός.

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συνιστά τη χρήση πιπίλας σε όλο το πρώτο έτος του παιδιού, καθώς μπορεί να προσφέρει κάποια προστασία έναντι Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών, αλλά μετά το πρώτο έτος, η χρήση πιπίλας θα πρέπει να διακόπτεται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved