Δείτε ποιος κορυφαίος ηθοποιός δεν γνωρίζει τον χαρακτήρα cartoon που δανείζει τη φωνή του!

Τι και αν η ταινία Kung Fu Panda 3 με το που βγήκε στους κινηματογράφους κατάφερε να κερδίσει πάνω από 1 δις δολάρια. Ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς ηθοποιούς που δανείζει τη φωνή σου σε έναν πρωταγωνιστή της ταινίας, δεν γνωρίζει ποιο ζώο υποδύεται.

Δείτε ποιος κορυφαίος ηθοποιός δεν γνωρίζει τον χαρακτήρα cartoon που δανείζει τη φωνή του!

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσαν τα ξένα μέσα, το cast όλων των Χολιγουντιανών ηθοποιών που δανείζουν τη φωνή τους στη νέα αυτή ταινία είναι κορυφαίοι. Η Αντζελίνα Τζολί, η Λούσι Λιου, ο Ντάστιν Χόφμαν, ο J.K Simmons, η Κέιτ Χάντσον, ο Μπράιαν Κράνστον και ο Τζάκ Μπλάκ είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Ποιος όμως από όλους δεν ξέρει ποιο ζώο έχει τη φωνή του;

kung fu panda cast inline 023568f6 9913 45b2 816b 9886b967d5f6

Όπως αποκαλύφθηκε χθες (26/1) στην εκπομπή Today, δεν είναι άλλος από τον πολυαγαπημένο ηθοποιό Ντάστιν Χόφμαν. Αν και γνώριζε ότι δάνεισε τη φωνή του στο δάσκαλο του Μπο, Σιφού, δεν γνώριζε... τι ζώο είναι ο «Δάσκαλος Σίφου».

Όταν ο παρουσιαστής την εκπομπής τον ρώτησε, τι ζώο είναι ο Σίφου, ο 78χρονος ηθοποιός εξεπλάγην, σάστισε και απάντησε: «Δεν γνωρίζω... δεν είμαι σίγουρος... Μήπως είναι ρακούν;». Κάποιος από το κοινό, φώναξε ότι επρόκειτο για κόκκινο πάντα, οπότε ξανά είπε ο δημοφιλής ηθοποιός: «Είμαι ένα κόκκινο πάντα;»

kung fu panda zoom 3537c6c0 a035 44d1 b2bc 18a177591bbd

Τι και αν η ταινία είναι υποψήφια στα Academy Awards για την καλύτερη animation ταινία, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός, παραδέχεται ότι θα μπορούσε να έχει πολλά περισσότερα βραβεία στην καριέρα του.

«Απέρριψα πολλά κορυφαία πράγματα και πιο μεγάλους σκηνοθέτες από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό που γνωρίζω», παραδέχτηκε, σημειώνοντας ότι το 1977 η ταινία blockbuster Close Encounters of the Third Kind ήταν μια από αυτές τις ταινίες.

dustin zoom d9e6ddda deb9 4fc5 a806 05d5e4b2f489

«Διάβασα το σενάριο και όταν το τελείωσα είπα "Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο που έχω διαβάσει ποτέ, και εγώ δεν πρόκειται να το κάνω". Νομίζω ότι είχα ένα πρόβλημα με την επιτυχία. Απέρριψα τον Γούντι Άλεν, είπα "Όχι" στη Λίστα του Σίντλερ, είπα όχι στον Φεντερίκο Φελίνι και απέρριψα τον Ίγκμαρ Μπέργκμαν», αποκάλυψε!

Και παρά τη μακρά σταδιοδρομία του, ο Χόφμαν δεν αισθάνεται σαν ένα αστέρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved