Αντζελίνα Τζολί: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της (εικόνες)

Στην πρεμιέρα της ταινίας Kung Fu Panda 3, όπου και χαρίζει τη φωνή της στο χαρακτήρα της Τίγρης– η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με 5 από τα 6 παιδιά της και όπως ήταν φυσικό οι φωτογράφοι έσπευσαν να τη φωτογραφήσουν.

Αντζελίνα Τζολί: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της (εικόνες)

Αν και οι ανησυχίες για την υγεία της και ότι πάσχει από ανορεξία είναι έντονες, η διάσημη μαμά που πρόσφατα υιοθέτησε και ένα 7ο παιδί από την Καμπότζη, έδειχνε χαρούμενη και δεν έπαψε να χαμογελά στους φωτογράφους.

angelina jolie brought five of her kids to kung fu panda 3 premiere 14

Εκτός από την 40χρονη ηθοποιό όμως, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν και τα πέντε της παιδιά που όπως φαίνεται έχουν μεγαλώσει αρκετά. Μαζί της βρισκόταν ο 12χρονος Παξ, η 12χρονη Ζαχάρα, η 11χρονη Σιλόχ και τα 7χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

angelina jolie brought five of her kids to kung fu panda 3 premiere 02
angelina jolie brought five of her kids to kung fu panda 3 premiere 03

Ο μεγαλύτερος γιος της Αντζελίνας, Μάντοξ και ο σύζυγός της Μπραντ Πιτ, δεν ήταν παρόντες στο event.

Τα τέσσερα από τα παιδιά της, ο Παξ, η Ζαχάρα, η Σιλό, και ο Νοξ, δανείζουν και εκείνα τη φωνή τους σε χαρακτήρες της ταινίας Kung Fu Panda 3.

angelina jolie brought five of her kids to kung fu panda 3 premiere 05

«Ντρεπόντουσαν λίγο. Δεν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, αλλά δεν ήθελα να χάσουν αυτή την ευκαιρία. Μπήκαν στο στούντιο και το διασκέδασαν αρκετά!», είπε η γνωστή ηθοποιός στο τηλεοπτικό κανάλι ΕΤ σε συνέντευξή της, για την εμπειρία των παιδιών καθώς είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο.

angelina jolie brought five of her kids to kung fu panda 3 premiere 01

Οι μοναδικοί που έχουν εμπειρία είναι η κόρη της Βιβιέν, που υποδύθηκε τη νεαρή Αυγούλα στην ταινία Maleficent και ο γιος της Μάντοξ που υπήρξε βοηθός παραγωγής στην ταινία By the Sea.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved