Happy Birthday Δέσποινα!

Σήμερα εδώ στο Mothersblog είναι μέρα γιορτής. Η διευθύντριά μας, το Δεσποινάκι μας, το κορίτσι μας το όμορφο έχει τα γενέθλιά του και μαζί της χαιρόμαστε και όλοι εμείς που την αγαπάμε.

Happy Birthday Δέσποινα!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Τη Δέσποινα τη γνώρισα πριν 2 1/2 χρόνια, όταν πρωτοήρθα στο Mothersblog με το βιογραφικό στο χέρι. Με άγχος και κόμπο στο στομάχι τη χαιρέτησα, αλλά αμέσως με έκανε να νιώσω όμορφα.

BDAY GIRL

Για όσους δεν τη γνωρίζουν πρόκειται για το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Τη γειτόνισσα, που αν της χτυπήσεις την πόρτα, ευχάριστα θα σου δώσει ένα κρεμμύδι ή λίγη ζάχαρη αν σου λείπει. Τη φίλη, που είναι πάντα εκεί για να σε ακούσει και να σου πει τη γνώμη της. Τη μαμά, που έχει τις ίδιες αγωνίες με όλες τις μαμάδες του κόσμου και όπου μάλιστα θα ζητήσει συμβουλές και από άλλες μαμάδες.

Αυτό το γλυκό κορίτσι σήμερα γίνεται αισίως 34 ετών. Μαζί με τους δικούς της χαιρόμαστε και εμείς που τη γνωρίζουμε, που δουλεύουμε μαζί της, που την έχουμε κοντά μας και που ξέρουμε πώς και στις 12 το βράδυ να την πάρουμε τηλέφωνο θα απαντήσει και θα τρέξει αν χρειαστεί δίπλα μας.

Δεσποινάκι μου όμορφο, χρόνια σου πολλά και να είσαι πάντα ευτυχισμένη, χαρούμενη και χαμογελαστή. Σε αγαπώ πολύ!

Happy Birthday girl!! It's your day today!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved