Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω 1-2 παιδιά, ενώ έχω παιδιά και εγγόνια!» (βίντεο)

Τι και αν είναι 67 ετών, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλει να υιοθετήσει «1-2 παιδιά» όπως είπε χθες βράδυ στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΌΛΑ-Πρώτη φορά».

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω 1-2 παιδιά, ενώ έχω παιδιά και εγγόνια!» (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης ΜΜΕ και παρουσιαστής εκπομπών τόσο στην τηλεόραση όσο και το ραδιόφωνο εξέφρασε την επιθυμία του να υιοθετήσει -αν μπορεί- κάποια παιδιά ενώ έχει ήδη παιδιά και εγγόνια.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του πριν ένα χρόνο, με την πρώτη του γυναίκα έμεινε 16 χρόνια μαζί και με τη δεύτερη σύζυγο του έμεινε 11 χρόνια. Τώρα με την 38 ετών σύζυγό του, νιώθει όμορφα και πλήρης!

Αυτό όμως που θέλει περισσότερο από όλα είναι να «χαρίσει» ένα παιδί στην νεότερη σύντροφό του όπως είπε και ο ίδιος χθες βράδυ (11/1) στον Θέμο.

«Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να υιοθετήσω 1-2 παιδιά, ενώ έχω παιδιά και εγγόνια. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται γιατί δεν έχω την ηλικία την κατάλληλη, αλλά η γυναίκα μου δεν είναι μεγάλη!» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

1tragkas b

Ο Γιώργος Τράγκας και η Μαρία Καρρά είναι μαζί τα τελευταία 17 χρόνια και έχουν παντρευτεί δύο φορές. Όπως έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις του, μπορεί να παντρευτούν και τρίτη φορά... «in spirit»!

Δείτε όλο το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved