Δείτε πώς γιόρτασε η Κέιτ Μίντλετον τα 34α γενέθλιά της!

Ένα υπέροχο πρωινό μετά από ένα μεγάλο βραδινό πάρτι!

Δείτε πώς γιόρτασε η Κέιτ Μίντλετον τα 34α γενέθλιά της!

Η Κέιτ Μίντλετον το πρωί της Κυριακής 10 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε στην εκκλησία St. Mary Magdalene στο Sandringham στην Αγγλία, αφότου ξενύχτησε γιορτάζοντας τα 34α γενέθλιά της.

Μία πηγή ανέφερε στο περιοδικό Us Weekly, ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ και μαμά δύο παιδιών εξεπλάγην όταν είδε τους γονείς της Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, την αδερφή της Πίπα και τον αδερφό της Τζέιμς, στο Sandringham, όπου και ταξίδεψαν για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Η πριγκίπισσα φορούσε μαύρο ζιβάγκο, με ένα ταγέρ Michael Kors όπου τα συνδύασε με μαύρο καπέλο, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια. Στα χέρια κρατούσε ένα μικρό μαύρο τσαντάκι και την συνόδευε ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ!

kate middleton prince william 369f784c 229f 434e bc2f 5c705fc2a4eb

Η Κέιτ γιόρτασε τα γενέθλιά της το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου σε μία ιδιωτική απλή γιορτή στο Amner Hall μαζί με τους γονείς της και μερικούς καλούς φίλους τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Δούκισσα ήθελε μία χαμηλών τόνων γιορτή και φαίνεται πως το κατάφερε!

Αν και ξενύχτησαν, από τα χαμόγελα τόσο του Δούκα όσο και της Δούκισσας του Κέμπριτζ στην παραπάνω φωτογραφία, φαίνεται ότι πέρασαν μία όμορφη νύχτα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved