Δείτε τη Τζένιφερ Λόπεζ αγκαλιά με το γιο της που κοιμάται (φωτό)

Η Jennifer Lopez έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και με κάθε ευκαιρία το δείχνει και το μοιράζεται με τους θαυμαστές της.

Δείτε τη Τζένιφερ Λόπεζ αγκαλιά με το γιο της που κοιμάται (φωτό)

Πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει στο Ιnstagram φωτογραφίες με την ίδια να χορεύει μαζί με τα παιδιά της, τον μικρό Μαξ και την Εμa , 7 1/2 ετών.

Στη πρώτη φωτογραφία με τον γιο της Μαξ, σχολίασε, «Εγώ και ο μικρός μου άνδρας!», ενώ στη φωτογραφία με την κόρη της Εμ έγραφε «Εγώ και η μικρή μου "εγώ"!».

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η Λατίνα τραγουδίστρια είναι αγκαλιά με τον γιο της, ο οποίος κοιμάται. Η Lopez είναι δίπλα του και όπως έγραψε , είναι «η αγαπημένη ώρα της ημέρας».

jeniffer

Μετά το διαζύγιό της από τον Μαρκ Άντονι, η 46χρονη σταρ μεγαλώνει τα παιδιά μόνη της σε μια αντισυμβατική οικογένεια που επιπλέον περιλαμβάνει τρία ετεροθαλή αδέρφια από δύο διαφορετικές μαμάδες.

Η JL είναι πολύ περήφανη που καταφέρνει να μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, αν και όπως έχει δηλώσει η οικογένειά της δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περιέγραφε κάποιος ως «παραδοσιακή».

«Τα παιδιά μένουν μαζί μου, ενώ ο μπαμπάς τους είναι σε άλλο σπίτι. Επιπλέον, έχουν τρία ετεροθαλή αδέρφια από δύο διαφορετικές μαμάδες (τα παιδιά που απέκτησε ο Μαρκ Άντονι με τις πρώην συντρόφους του). Δεν το λες και παραδοσιακό», λέει η σταρ που πήρε διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της το 2011.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved