Και όμως διάσημη μαμά κάνει βεντούζες και παροτρύνει και εσάς να το δοκιμάσετε! (βίντεο)

Παλιότερα συνηθιζόταν στα χωριά όταν κάποιος αρρώσταινε, να του «ρίχνουν» βεντούζες για να να συνέλθει γρήγορα από το κρύωμα ή γενικότερα από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε!

Και όμως διάσημη μαμά κάνει βεντούζες και παροτρύνει και εσάς να το δοκιμάσετε! (βίντεο)

Αυτή η μέθοδος αν και δεν είναι πια διαδεδομένη στις οικογένειες, πολλά ινστιτούτα αισθητικής τις χρησιμοποιούν ως μία μέθοδο χαλάρωσης και αποτοξίνωσης του οργανισμού.

346534653

Το ίδιο έκανε και η πασίγνωστη λατίνα ηθοποιός-τραγουδίστρια, παροτρύνοντας μέσα από το μήνυμά της τους διαδικτυακούς της φίλους, να το δοκιμάσουν όσοι... αντέχουν.

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο που τη δείχνουν να απολαμβάνει σε κάποιο κέντρο αισθητικής αυτή την ιδιαίτερη μέθοδο αποτοξίνωσης.

Μάλιστα δεν δίστασε να δείξει την πλάτη της και μετά τη θεραπεία όπου φαίνονται καθαρά οι μελανιές που άφησαν οι βεντούζες.

6756756

Εκτός από τις φωτογραφίες όμως, η Ταλία, γνωστή σε όλους μας ως «Μαρία της γειτονιάς» δημοσίευσε και βίντεο από τη διαδικασία. Η ίδια σχολίασε: «Η καλύτερη θεραπεία! Τουλάχιστον για εμένα! Με κάνει να νιώθω ελαφρύτερη, έχοντας αποβάλει όλες τις τοξίνες από πάνω μου! Εσείς θα το δοκιμάζατε ποτέ;»

thalia2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved