Πώς μία ανύπαντρη μητέρα που εγκατέλειψε στα 17 της το σχολείο έγινε πολυεκατομμυριούχος

Η 33χρονη σήμερα Kate Stewart από το Λίβερπουλ δεν φανταζόταν ποτέ όταν εγκατέλειπε σε ηλικία 17 ετών το σχολείο για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ότι μία μέρα θα ήταν μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της χώρας της.

Πώς μία ανύπαντρη μητέρα που εγκατέλειψε στα 17 της το σχολείο έγινε πολυεκατομμυριούχος

Εχτισε από το μηδέν μια αυτοκρατορία με σαλόνια ομορφιάς και όπως παραδέχτηκε μιλώντας στο Channel 5, ξοδεύει πολλά χρήματα σε ακριβά ρούχα και κοσμήματα όμως έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να τα καταφέρει. Αναγνωρίζει επίσης ότι αυτό που ζει σήμερα απέχει πάρα πολύ από το ταπεινό της ξεκίνημα αλλά όλα θέλουν κόπο και προσπάθεια.

kate

«Άφησα το σχολείο χωρίς να έχω προσόντα και είχα μια καθαρά βιοποριστική δουλειά με την οποία έβγαζα 2,5 δολάρια την ώρα», δήλωσε. Έμεινε έγκυος στα 17 της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τα άλλα παιδιά. «Όλοι με έκαναν πέρα από τη ζωή τους και με διέγραψαν και εγώ σκέφτηκα "όχι"! Πρέπει να παλέψω και να τα καταφέρω. Αυτό μου έδωσε ώθηση», αποκάλυψε.

Και τα κατάφερε με το παραπάνω. Πλέον όταν ταξιδεύει, είτε με τα τρία της παιδιά είτε μόνη της, δεν παίρνει καν βαλίτσα με ρούχα , αλλά παραγγέλνει επώνυμα ενδύματα από οίκους σχεδιαστών και της τα παραδίδουν κατευθείαν στις σουίτες των ξενοδοχείων όπου διαμένει.

kate2

Ξοδεύει μάλιστα 250.000 δολάρια για να αγοράσει διαμάντια και διανυκτερεύει σε ξενοδοχεία που κοστίζουν 1.000 δολάρια τη βραδιά!
Τα δύο μικρότερα παιδιά της είναι δίδυμα και μόλις ενός έτους και όπως δηλώνει, θα έδινε όλα τα χρήματα που βγάζει για τα παιδιά της και για να είναι ασφαλή αφού αυτά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της.

kate3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved