Η πιο γλυκιά πρόταση γάμου που έχετε δει! (βίντεο)

Όταν η Triston Lowery 18 ετών, έφερε στον κόσμο το υγιέστατο κοριτσάκι της, ήταν σίγουρη ότι επρόκειτο για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Σίγουρα δε φανταζόταν τη συνέχεια...

Η πιο γλυκιά πρόταση γάμου που έχετε δει! (βίντεο)

Ο σύντροφός της, ο Michael Miles 19 ετών, αποφάσισε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, κάνοντάς τη πρόταση γάμου την ώρα που έφεραν την νεογέννητη κόρη τους στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Το μωρό φορούσε ένα φορμάκι που έγραφε: «Θα παντρευτείς το μπαμπά μου;»

enhanced

Η Lowery δεν πίστευε στα μάτια της κοιτάζοντας μία το μωρό και μία τον μπαμπά, και πραγματικά έμεινε άφωνη όταν ο σύντροφος της, τη ζήτησε σε γάμο προσφέροντας της το δαχτυλίδι ων αρραβώνων.

Το νεαρό ζευγάρι δε σχεδίαζε να παντρευτεί άμεσα, όχι τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η Lowery τη σχολή νοσοκόμων. Όπως όμως δήλωσε ο πανευτυχής μπαμπάς περίμενε πρώτα να γεννηθεί η κόρη τους και μετά να παντρευτούν.

Το βίντεο ανέβασε στο Facebook η μητέρα του Miles με τη λεζάντα «The sweetest proposal EVER!!! ", αποσπώντας χιλιάδες like, ενώ έχει προβληθεί πάνω από 3,5 εκατομμύρια φορές.

grid-

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι ζω σε μια μικρή πόλη του Μισισίπι– 314 άτομα,- δεν περίμενα ποτέ ότι το βίντεο θα είχε τέτοια απήχηση. Από τη στιγμή που έφυγα από το νοσοκομείο σχεδόν όλο το νότιο Μισισίπι το είχε δει. Ηταν σοκαριστικό", είπε η Lowery.

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για το μέλλον της με τον Miles και το μωρό τους και είπε ότι είναι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που έχει λάβει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

Δείτε το σχετικό βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved