Ποιο διάσημο μοντέλο δήλωσε:«Είμαι μαμά και μπαμπάς μαζί»

Μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της, το σούπερ μόντελ μίλησε για τη νέα περίοδο της ζωής του αλλά και το πώς είναι να είσαι ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Ποιο διάσημο μοντέλο δήλωσε:«Είμαι μαμά και μπαμπάς μαζί»

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο redbookmag.com, «προφανώς τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά όχι δραματικά. Ο πρώην σύζυγός μου δεν ήταν ποτέ ο τυπικός μπαμπάς που έφευγε για τη δουλειά το πρωί με το χαρτοφύλακά του, και επέστρεφε στο σπίτι κάθε βράδυ. Ταξίδευε πολύ. Τα παιδιά γνώριζαν ότι ήταν μέρος της δουλειάς του. Εγώ ήμουν και είμαι μαμά και μπαμπάς ταυτόχρονα.»

Η Χάιντι Κλουμ και ο Σιλ, παντρεύτηκαν το 2005 ενώ το 2012 το γνωστό μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Παρότι μεγαλώνει τέσσερα παιδιά και ασχολείται με την τηλεόραση και το μόντελινγκ , η Κλουμ φαίνεται πως κατορθώνει να τα έχει όλα υπό έλεγχο. «Οι γυναίκες είναι ικανές να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάτι που οι άνδρες δεν μπορούν. Οι άνδρες συνήθως μπορούν να κάνουν μόνο ένα πράγμα και πάλι λένε: «Είμαι μπερδεμένος. Τι πρέπει να κάνω;» Και τελικά το φορτώνουν και αυτό σε εμάς», είπε μεταξύ άλλων το διάσημο μοντέλο.

1327169306 heidi-seal-2

Credit: Jon Kopaloff/FilmMagic

Οσον αφορά το σώμα της, η 42 χρονη Χάϊντι Κλουμ σχολίασε : «Αν θα ήταν ωραίο αν το δέρμα και το σώμα μου εξακολουθούσε να είναι όπως τότε που ήμουν 25; Σίγουρα, ναι. Ομως, το γεγονός είναι, ότι το σώμα μας αλλάζει όταν κάνουμε παιδιά... Οτι κάνουμε ρυτίδες καθώς μεγαλώνουμε. Και ξέρετε, μου αρέσουν πολύ αυτές οι γραμμές στα μάτια μου όταν χαμογελώ.»

klum-23
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved