Αγγελική Ηλιάδη: Η φωτογραφία λίγο πριν τον τοκετό και το τρυφερό μήνυμα για το γιο της (εικόνα)

Μπορεί να εχει περάσει περίπου ένα χρόνος απο τότε που γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της, για την Αγγελική Ηλιάδη όμως, νιώθει σαν να μην εχει περάσει ούτε μέρα!

Αγγελική Ηλιάδη: Η φωτογραφία λίγο πριν τον τοκετό και το τρυφερό μήνυμα για το γιο της (εικόνα)

Η όμορφη μανούλα εχει τρελή αδυναμία στου γιούς της και δεν το κρύβει! Πίστη λάτρης των social media χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιράζεται καθημερινά στιγμές απο την επαγγελματική και προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της. Ο Μπαμπίνος και ο μικρός Βασίλης πρωταγωνιστούν στις φωτογραφίες που ανεβάζει και οι γιοί της με το Σάββα Γκέντσογλου ειναι οι τρεις άντρες της ζωής της!

Η Αγγελική Ηλιάδη λοιπόν εκτός απο το ότι ειναι μια απο τις πιο εντυπωσιακες τραγουδιστριες της χώρας μας, ειναι ταυτόχρονα και μια πολύ τρυφερή μαμα! Μόλις πριν λίγο ώρες ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό. Η όμορφη μαμα θυμάται τις μοναδικές στιγμές που έζησε λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο γιο της και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με φουσκωμένη κοιλιτσα και τον Σαββα Γκεντσογλου στο πλευρό της!

"Σχεδόν πριν ενα χρόνο ήρθες στη ζωή μας αγγελε μου!ευλογια..θείο δώρο..ευτυχία..και η ζωή μας έγινε ακόμη πιο όμορφη!και καθε μερα που περνάει καθε μερα που περνάμε μαζι ειναι μοναδική ξεχωριστή πανέμορφη...ο Θεός να σε εχει καλα Βασίλη μου! Σε λατρεύουμε!" σχολίασε και εμείς φυσικά κατασυγκινηθήκαμε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved