Ποια διάσημη μανούλα ποζάρει με τα εσώρουχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της; (εικόνα)

Πριν λίγους μήνες αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μέσω Instagram και τώρα ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μόνο με τα εσώρουχα! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ποια διάσημη μανούλα ποζάρει με τα εσώρουχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της; (εικόνα)

Είναι μία πολύ γλυκιά ηθοποιός του Χόλιγουντ και κολλητή φίλη των Τζέσικα Άλμπα και Τέιλορ Σουίφτ. Τη γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες ταινίες όπως το Pearl Harbor, το Sin City και τώρα την απολαμβάνουμε στην σειρά Heart of Dixie!

Ο λόγος φυσικά για τη γλυκιά ηθοποιό Τζέιμι Κίνγκ που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της. Η διάσημη μαμά είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα γονιμότητας και όταν ο μικρός Τζέιμι ήρθε στον κόσμο έμοιαζε πραγματικά με θαύμα.

Η Τζείμι Κινγκ είναι πολύ χαρούμενη για τον ερχομό του δεύτερου μωρού της και δε διστάζει να το δείχνει στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

1jamiee11

Μάλιστα πριν λίγε μέρες η διάσημη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει στο φακό φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και φυσικά η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι εμφανής!

1jamiee2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved