Κέιτι Μπλάνσετ: Έγινε για τέταρτη φορά μαμά! (εικόνες)

H Κέιτ Μπλάνσετ και ο σύζυγός της πριν λίγες μέρες υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειας!

Κέιτι Μπλάνσετ: Έγινε για τέταρτη φορά μαμά! (εικόνες)

Η διάσημη ηθοποιός και ο θεατρικός συγγραφέας, Άντριου Άπτον είναι από τα ζευγάρια που κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 1997 παντρεύτηκαν και τέσσερα χρόνια μετά γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Ντάσιελ Τζον, ενώ το 2004 και το 2008 η ευτυχία ου ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του Ρόμαν Ρόμπερτ και έπειτα του Ιγκνάτιους Μάρτιν.

1cate1

Η Κέιτ Μπλάνσετ αν και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και αφιερώνει πολύ χρόνο και ενέργεια στη δουλειά της, θέλει να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια. Όπως έχει δηλώσει και σε συνέντευξή της: «Θα ήθελα να αποκτήσω και άλλα παιδιά! Μόνο το πότε δεν ξέρω! Δεν είχαμε σχεδιάσει κανένα από τα άλλα τρία! Αυτά τα πράγματα άμα είναι να γίνουν, θα γίνουν!»

Αυτή η στιγμή φαίνεται ότι έφτασε και πριν λίγες μέρες η πολυβραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και η οικογένειά της καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειας, την Έντιθ Βίβιαν Πατρίσια! Η 45χρονη πλέον σταρ και ο σύζυγός της αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και υιοθέτησαν αυτό το κοριτσάκι! Το όνειρο της αγαπημένης ηθοποιούς φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα και εμείς ευχόμαστε να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved