Η πιο «γλυκιά» σύμπτωση: Γιαγιά, μαμά και εγγονή έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα! (εικόνες)

Τρεις γυναίκες τριών διαδοχικών γενεών που έτυχε να γεννηθούν την ίδια ημέρα, διαφορετικές χρονολογίες! Η απίστευτη και ταυτόχρονα γλυκιά ιστορία αυτής της μαμάς που τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η πιο «γλυκιά» σύμπτωση: Γιαγιά, μαμά και εγγονή έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα! (εικόνες)

Η Σουζέτ και η Στέφανι στις 22 Φεβρουαρίου είχαν γενέθλια! Μαμά και κόρη, όπως κάθε χρόνο γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους. Αυτή η χρονιά, όμως τους επιφύλασσε ένα λίγο... διαφορετικό δώρο.

Η εγκυμονούσα Στέφανι ανήμερα των γενεθλίων των δικών της και της μαμάς της έγινε η ίδια μαμά, ενός υγιέστατου κοριτσιού! Η μικρή Κάιλαν ήρθε στον κόσμο ένα μήνα νωρίτερα και έκανε το πιο όμορφο δώρο στη μαμά και τη γιαγιά της! «Δεν την περίμενα να έρθει τόσο σύντομα! Η μαμά μου είχε πει ότι θα ήθελε και η εγγονή της να γεννηθεί την ημέρα των γενεθλίων της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε!» δήλωσε η τρισευτυχισμένη μαμά που κρατάει στην αγκαλιά της την λίγων ημερών κόρη της.

1birthday1

Το αξιοπερίεργο σε αυτήν την ιστορία είναι ότι και η ίδια η Στέφανι γεννήθηκε πρόωρα, δύο μήνες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία! «Είναι λες και είναι σημάδι από το θεό!» υποστηρίζει και αποφάσισε για αυτό το λόγο να δώσει στην κόρη της ένα δεύτερο όνομα, το Ντιβάιν, που σημαίνει θεϊκός.

1birthday

Μαμά και κόρη συμφώνησαν ότι αυτά είναι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής τους και η μικρή Κάιλαν Ντιβάιν το πιο όμορφο και ξεχωριστό δώρο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved