Η επιστροφή μου στην TV με τις «Γυναίκες»!

Σαν μαθητούδι αισθάνομαι. Σα να βγαίνω για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Η αγωνία και η διάθεση για δημιουργία πριν το καινούριο μου ξεκίνημα έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μου τις τελευταίες μέρες. Ευτυχώς που υπάρχουν σύμμαχοι! Και μάλιστα οι καλύτεροι!

Η επιστροφή μου στην TV με τις «Γυναίκες»!

Η Νόνη Δούνια, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη θα είναι οι συνοδοιπόροι μου σε αυτή τη νέα προσπάθεια σε ένα νέο και ταχύτατα εξελισσόμενο κανάλι, το Ε.

Πάντοτε έλεγα ότι αγαπώ τις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι ευαίσθητες, έξυπνες, δυναμικές, μπορούν να γίνουν εξαιρετικές μανούλες, υπέροχες φίλες και φανταστικές επαγγελματίες. Σε αντίθεση με όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι όπου μαζεύονται πολλές γυναίκες... αργεί να ξημερώσει κι ότι πάντοτε δημιουργούνται ίντριγκες και ξεμαλλιάσματα, εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο. Όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όταν υπάρχει κοινός στόχος, οι γυναίκες μπορούν να συσπειρωθούν και να καταφέρουν θαύματα. Είναι ικανές, αποτελεσματικές και μπορούν να σκεφτούν 2, 3 ή και παραπάνω πράγματα ταυτόχρονα. Εκεί ποντάρει η τηλεοπτική μας παρέα.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved