Διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! (εικόνες)

Αυτή η διάσημη μαμά περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και ανακοίνωσε τον ερχομό του με τον πιο γλυκό και πρωτότυπο τρόπο!

Διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! (εικόνες)

Η γνωστή ηθοποιός και κολλητή της Τζέσικα Άλμπα, πριν 16 μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά. Την γνωρίσαμε από πετυχημένες ταινίες όπως το Pearl Harbor, το Sin City αλλά και από την επιτυχημένη σειρά Heart of Dixie. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Η διάσημη μαμά λίγο καιρό μετά τη γέννηση του μικρού Τζέιμι, μοιράστηκε δημόσια τα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετώπισε, δίνοντας κουράγιο και ελπίδα σε όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωρό. Πέντε αποβολές, αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής και ξαφνικά το θαύμα έγινε με την απόλυτα φυσιολογική σύλληψη του πρώτου της γιου!

Η Τζέιμι Κινγκ σε λίγους μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά! Το ανακοίνωσε πριν δύο μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον πιο γλυκό τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε! Ανέβασε μία φωτογραφία με τον 16 μηνών Τζέιμι ο οποίος κρατάει ένα κομμάτι χαρτί που γράφει «Θα γίνω μεγάλος αδερφός! Ποιος είναι το αφεντικό τώρα; Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!». Η διάσημη ηθοποιός ταυτόχρονα σχολίασε «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω το σίκουελ που θα ακολουθήσει αργότερα αυτόν τον χρόνο! BabyTown2, δημιουργοί Κάιλ Νιούμαν και Τζέιμι Κινγκ! Επίσης πρωταγωνιστεί ο Τζέιμι Νιούμαν!». Με το καλό λοιπόν!

1jaime
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved