Το τρυφερό μήνυμα συμπαράστασης της Φαίης Σκορδά σε άνεργη μητέρα τεσσάρων παιδιών (εικόνα)

Μία πολύ ιδιαίτερη και ασυνήθιστη φωτογραφία ανέβασε χθες η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μία κίνηση ανθρωπιάς και στοργής από μία μαμά σε μία άλλη.

Το τρυφερό μήνυμα συμπαράστασης της Φαίης Σκορδά σε άνεργη μητέρα τεσσάρων παιδιών (εικόνα)

Η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης των social media και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την οικογενειακή και επαγγελματική της καθημερινότητα. Φωτογραφίες από την εκπομπή, του μικρού Γιάννη και του μικρού Δημήτρη, των φίλων της αλλά και των εξορμήσεων που κάνει κάθε τόσο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αυτή τη φορά η διάσημη παρουσιάστρια και μανούλα ανέβασε μία ιδιαίτερη φωτογραφία και με το δικό της τρόπο έστειλε ένα μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς. Στη φωτογραφία, φαίνεται ένα κομμάτι χαρτί που γράφει «Άνεργη μητέρα με τέσσερα παιδιά, έχει άμεση ανάγκη από ξύλα και τρόφιμα». Τη συγκεκριμένη φωτογραφία η Φαίη Σκορδά έκανε repost από την Τόνια Σωτηροπούλου και λίγες ώρες αργότερα τη δημοσίευσε και η Αγγελική Ηλιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Φαίη Σκορδά παρακινεί φίλους και θαυμαστές, όλοι μαζί, να βοηθήσουμε όπως μπορούμε την άνεργη μητέρα που μας έχει ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

1faii
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved