Νάντια Κοντογεώργη: Το πολυτάλαντο κορίτσι θαύμα!

Η Νάντια Κοντογεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου το 1983 και είναι απόφοιτη της Νομικής Αθηνών. Έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι και χορό ενώ έχει αποφοιτήσει και από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Νάντια Κοντογεώργη: Το πολυτάλαντο κορίτσι θαύμα!

Έχει στο ενεργητικό της αρκετά σεμινάρια υποκριτικής στο Harvard και στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά "Δανεικός Πατέρας". Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές θεατρικές παραστάσεις, όπως «Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί», «Η όπερα της πεντάρας», «Rent», «Chicago» ενώ τώρα τη θαυμάζουμε στο θέατρο ως Μαρία Φον Τραπ, στο μιούζικαλ η «Μελωδία της Ευτυχίας» και στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι» ως Βίβιαν!

------n

Συνέντευξη στη Μαργαρίτα Νικολάου

Η Νάντια είναι ένα κορίτσι με όνειρα και αυτό φαίνεται στο βλέμμα της κάθε φορά που θα τη συναντήσει κάποιος. Είναι το νεαρό κορίτσι της διπλανής πόρτας, που κέρδισε όλες τις εντυπώσεις τόσο με το υποκριτικό της όσο και με το φωνητικό της ταλέντο. Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο Mothersblog!

- Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν ο μπαμπάς και ο αδερφός σου είναι δικηγόροι. Το ίδιο προοριζόταν να γίνεις και εσύ. Τι έγινε και άλλαξες γνώμη στην πορεία;

Κατάλαβα τι με κάνει ευτυχισμένη και το διεκδίκησα ! Νομίζω ότι καλό είναι στη ζωή μας να επιλέγουμε το δρόμο για την ευτυχία όταν αυτός είναι τόσο σαφής .

- Σε ποια ηλικία έκανες την πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση;
Ήμουν στο γυμνάσιο όταν έπαιξα στη σειρά «δανεικός πατέρας» . Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία και πάντα θα ευχαριστώ τον Γιώργο Κωνσταντίνου που με επέλεξε τότε

- Φανταζόσουν ποτέ ότι μια μέρα όλος ο κόσμος θα μιλούσε για εσένα.
Δεν μιλάει όλος ο κόσμος για μένα! Έχουν άλλα πράγματα να ασχοληθούν !

--------------98790890

- Βρίσκεσαι στο απόγειο της καριέρας σου. Από τη μία η «Βίβιαν» από το Κάτω Παρτάλι και από την άλλη η «Μαρία» στην Μελωδία της ευτυχίας. Έχουν κάτι κοινό αυτές οι δύο γυναίκες;
Η «Βίβιαν» και η «Μαρία» είναι δυο πολύ ευφυείς γυναίκες και βρίσκουν και οι δυο τον τρόπο να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Όπως επίσης ,γυναίκες γαρ, μεταστρέφονται σημαντικά με την καταλυτική παρέμβαση του έρωτα στη ζωή τους.

- Με ποια πιστεύεις έχεις περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά;
Και με τις δυο. Είναι και οι δυο υπέροχες και χαίρομαι που είναι αυτές που με απασχολούν κάθε μέρα όλη μέρα !

- Στην παράσταση υπάρχουν 18 παιδιά. Τρεις διαφορετικές ομάδες που έπρεπε να δουλέψεις όλο το έργο επί τρία. Πόσο δύσκολο ήταν;
Ήταν χαρά, γιατί κάθε παιδί μου προσέφερε έναν νέο φαντασιακό κόσμο για να συνδιαλλαγώ!

----------7890

- Σου αρέσει που δουλεύεις με παιδιά; Πώς σου φαίνεται όλη αυτή η εμπειρία;
Είναι ευλογία και είμαι πραγματικά πολύ τυχερή που έχω τη μοναδική αυτή εμπειρία .

- Αλήθεια, το καμπανάκι τις μητρότητας με τόσα παιδιά γύρω σου, «χτύπησε» καθόλου;
Όχι, όχι, όχι... Είμαι πολύ παιδί ακόμα!

- Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου σε 10 χρόνια από τώρα;
Εύχομαι να είμαι ευτυχισμένη με τρόπους που δεν μπορώ να προβλέψω. Εύχομαι να είμαι με ανθρώπους που αγαπιόμαστε και να δημιουργώ .

- Τι θέλεις να σου φέρει το 2015;
Ταξίδια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved