Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα υπέρμαχος του δημόσιου μητρικού θηλασμού!

Πολλές γυναίκες στο εξωτερικό επώνυμες κυρίως, τάσσονται υπέρ του δημόσιου μητρικού θηλασμού.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα υπέρμαχος του δημόσιου μητρικού θηλασμού!

Μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες έχουν θηλάσει το μωράκι τους δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες. Αρκετές φορές όμως έχουμε δει αρνητικά δημοσιεύματα όπου μητέρες που θήλαζαν δημόσια το μωράκι τους, κατακρίθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι άθλιες συμπεριφορές δε θα πρέπει να περνούν έτσι χωρίς να αποδίδονται ευθύνες και χωρίς να τιμωρούνται. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να θηλάζει μία μητέρα το αγγελούδι της.

Μία από τις γνωστές Ελληνίδες που πριν από χρόνια θήλασε δημόσια το αγοράκι της, είναι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα. Συγκεκριμένα είχε θηλάσει λίγο πριν μπει στο Μέγαρο Μουσικής στη παράσταση Λιλιπούπολη, με τον άλλο γιο της και τη φίλη της. Όταν λοιπόν το μωρό έκλαψε, εκείνη ως καλή μητέρα, δε δίστασε να προσφέρει το στήθος της στο μωρό της χωρίς να τη νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Τότε το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Γιατί; Είναι τόσο παράξενο να θηλάζει μία μητέρα το μωρό της δημόσια;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved