Η Μπλού Άιβι έγινε τριών και ήδη έχει καταφέρει περισσότερα από εσάς! (εικόνες)

Η κόρη της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι γιόρτασε χθες τα τρίτα γενέθλιά της! Είναι από τα πιο διάσημα μωρά, κάνει το γύρο του κόσμου με ιδιωτικό τζετ, φοράει πανάκριβα ρούχα και αυτά είναι μόνο η αρχή!

Η Μπλού Άιβι έγινε τριών και ήδη έχει καταφέρει περισσότερα από εσάς! (εικόνες)

Έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και έχει επισκεφθεί μέρη που σίγουρα θέλετε να πάτε! Μαϊάμι, Τορόντο, Παρίσι είναι μόνο μερικά από αυτά!

12-bic-2-660

Έχει ταξιδέψει με ιδιωτικό αεροπλάνο! Με αυτούς τους γονείς βέβαια, δε μας φαίνεται παράξενο!

13-bic-6-495

Έχει ρούχα που φτιάχνονται ειδικά για αυτήν! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει με μπλουζάκια και ζακέτες που γράφουν το όνομά της! Αν και μόλις έκλεισε τα τρία, είναι πολύ πιθανόν η γκαρνταρόμπα της να γεμίζει ένα ολόκληρο δωμάτιο!

14-bic-3-660

Έχει επισκεφθεί παραπάνω από μία φορά την πόλη του φωτός! Το Παρίσι είναι αγαπημένος προορισμός για τους διάσημους γονείς της και η μικρή Μπλού Άιβι το έχει ήδη λατρέψει!

15-bic-1-495

Έχει πάντα τα πιο όμορφα κουστούμια στο Χάλοουιν! Το Χάλοουιν είναι μεγάλη γιορτή στο εξωτερικό και όλοι ξοδεύουν μέρες ολόκληρες για το τέλειο κουστούμι! Η Μπλού Άιβι πάντα εντυπωσιάζει με τα πανέμορφα κουστούμια της!

16-bic-7-495

Έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο που όλοι θέλουν να δουν! Το βίντεοκλιπ της Μπιγιονσέ για το τραγούδι της «Μπλου» που πρωταγωνιστεί η κόρη της, έχει ήδη πάνω από 2.000.000 views και ο κόσμος το έχει λατρέψει!

17-bic-660

Έχει ήδη βρεθεί στην κορυφή των τσαρτς σε ηλικία μόλις δύο ημερών!Ακριβώς! Ο Τζέι Ζι ηχογράφησε την κόρη του όταν ήταν δύο ημερών και το κλάμα της έκανε τον γύρο του κόσμου!

19-bic-4-660

Η Μπλου Άιβι έκλεισε χθες τα τρία και έσβησε μία τούρτα ουράνιο τόξο! Η Μπιγιονσέ ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης της που, ντυμένη στα ροζ, απολάμβανε ένα κομμάτι από την τούρτα γενεθλίων της!

02 ca
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved