Μήπως είναι αυτός τελικά ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;

Υπήρχε μια φήμη γύρω από την πριγκίπισσα Νταϊάνα και για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του Χάρι, που μπορεί να έχουν μόλις επιβεβαιωθεί.

Μήπως είναι αυτός τελικά ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;

Από όλες τις άθλιες φήμες για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και για τη ζωή της, ίσως αυτή η φήμη ήταν σίγουρα η πιο αμφιλεγόμενη: ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν ήταν ο πατέρας του δεύτερου παιδιού της, του Χάρι.

Οι φήμες σχετικά με την πατρότητα του πρίγκιπα Χάρι για πρώτη φορά άρχισαν να κυκλοφορουν το 1994, όταν έγινε γνωστή η σχέση της μητέρας του με τον πρώην αξιωματικό του παλατιού Τζέιμς Χιούιτ. Παρά το γεγονός ότι ο 56χρονος άνδρας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αυτούς για πάνω από μια δεκαετία, επιμένοντας ότι η σχέση του με την Νταϊάνα ξεκίνησε όταν ο Χάρι ήταν δύο χρονών, εμφανίζεται τώρα να υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του Πρίγκιπα.

0PicMonkey-Collage-harry-and-james

Ο Τζόν Κόνγουεί, συγγραφέας του West End - Αλήθειες, Ψέματα, Νταϊάνα,του αμφιλεγόμενου θεατρικού έργου με θέμα την εκλιπούσα πριγκίπισσα Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς του παραδέχτηκε προσωπικά τη σχέση του με την Νταϊάνα και ότι είχε ξεκινήσει 18 μήνες πριν γεννηθεί ο Χάρι.

Ο Τζέιμς, ο ήρωας του θεατρικού έργου, στην επίμαχη στιγμή φαίνεται να λέει σε δημοσιογράφο: «Η Νταϊάνα και εγώ είχαμε σχέση περισσότερο από ένα χρόνο πριν από τη γέννηση του Χάρι. Τώρα αυτό δεν αποδεικνύει ότι είμαι ο πατέρας του. Είναι απλά μια αλήθεια που ενοχλεί!».

0t0oday-post-2

Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η Πένι Τζούνορ η συγγραφέας μιας νέας βιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι, αναφέρει στο βιβλίο της για ένα αρνητικό τεστ DNA που πραγματοποιήθηκε το 2003 με μια τρίχα του Χάρι. «Αν ο Χάρι είχε αποδειχθεί ότι είναι ο γιος του Τζέιμς Χιούιτ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα το γνωρίζαμε», είπε.

*Το θεατρικό που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Νέα Υόρκη θα ανέβει στο θέατρο Charing Cross στις 9 Ιανουαρίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved