Μπλέικ Λάιβλι-Ράιαν Ρέινολντς: Δείτε πώς θα μοιάζει το υπέροχο μωρό τους!

Είστε έτοιμοι να δείτε πώς θα μοιάζει το μωρό της Μπλέικ Λάιβλι και του Ράιαν Ρέινολντς; Τι και αν έχουν αγόρι ή κορίτσι εμείς φροντίσαμε να σας δείξουμε πρώτοι για το πώς θα είναι! Και πραγματικά όπως θα δείτε και εσείς είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι, θα είναι πανέμορφο!

Μπλέικ Λάιβλι-Ράιαν Ρέινολντς: Δείτε πώς θα μοιάζει το υπέροχο μωρό τους!

Η Μπλέικ Λάιβλι με το που ανακοίνωσε πώς είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς, τρέλανε παγκοσμίως τους fan της. Ευτυχώς όμως και χάρη της τεχνολογίας του διαδικτύου, εξασφαλίσαμε σε αποκλειστική πανελλαδική μετάδοση να σας δείξουμε πώς θα είναι το μωράκι τους.

Με αυτό τον τρόπο ότι και αν κάνει εμείς θα ξέρουμε πώς θα είναι.Όπως θα δείτε παρακάτω, αν είναι αγόρι θα μοιάζει περισσότερο με την Μπλέικ ενώ αν είναι κορίτσι θα μοιάζει με τον μπαμπά Ράιαν. Το αγοράκι στα αριστερά έχει σκούρα ξανθά μαλλιά και κρυστάλλινα γαλάζια μάτια όπως η 27χρονη ηθοποιός ενώ τα λεπτά χείλη παραπέμπουν στα χείλη του Ράιαν. Το κοριτσάκι στα δεξιά έχει σκούρα χαρακτηριστικά ακριβώς όπως του 37χρονου μέλλοντα μπαμπά.

blake-lively-ryan-reynolds-morphed-baby-lead

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για τόσο για την Μπλέικ όσο και για τον Ράιαν και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι το τελευταίο τους καθώς πριν λίγο καιρό η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» είχε δηλώσει πώς θέλει μια «ντουζίνα παιδιά»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved