Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Γέννησε κοριτσάκι! (εικόνα)

Μανούλα έγινε για δεύτερη φορά η Σάντυ Κουτσοσταμάτη.

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Γέννησε κοριτσάκι! (εικόνα)

Εδώ και λίγες ώρες τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους. Η όμορφη ψυχολόγος, καλωσόρισε τον Αύγουστο μαζί με το υγιέστατο κοριτσάκι της που ήρθε στον κόσμο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το πρωί της ίδιας μέρας εισήχθη στο μαιευτήριο «Γένεσις» της Θεσσαλονίκης και μετά από λίγες ώρες με φυσιολογικό τοκετό γέννησε το μωράκι της που ζύγιζε 3.140 γρ. Από το πλευρό της δεν έλειψε ο σύζυγός της, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν την άφησε ούτε στιγμή. Αφού γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, πόσταραν στο Ίνσταγκραμ μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Το αγαπημένο ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους στο δημοφιλές μέσο. Αμέσως φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να γράψουν τις ευχές τους.

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, πριν από μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της blog, ότι είχε μία αποβολή και για αυτό ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα ένα δεύτερο παιδάκι. Η 3χρονη Ιωαννίτα, έχει αποκτήσει πλέον αδελφούλα κι οι ευτυχισμένοι γονείς αυτές τις ημέρες περνούν τις πιο ωραίες τους στιγμές δίπλα στις πριγκίπισσές τους! Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει η μπέμπα!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η όμορφη μανούλα:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved