Η ιστορία μιας έκτρωσης σε βίντεο

Ένα διαφορετικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και αρκετές μέρες. Είναι το αυτοβιογραφικό βίντεο μιας νεαρής γυναίκας, που ονομάζεται Έμιλυ και μας δείχνει μια πολύ συγκεκριμένη μέρα από την ζωή της. Είναι η μέρα που πάει να κάνει έκτρωση.

Η ιστορία μιας έκτρωσης σε βίντεο

Στην αρχή του βίντεο, μας εξομολογείται ότι είναι έγκυος, αλλά δεν είναι έτοιμη να κάνει ακόμα παιδιά. Έτσι αποφάσισε να κάνει έκτρωση. "Είναι μια απόφαση που την σκέφτηκα καλά, όλοι με υποστηρίζουν και δεν αισθάνομαι άσχημα γι' αυτό" λέει η Έμιλυ. "Το μόνο που θέλω είναι να διηγηθώ την ιστορία μου και να δείξω στις γυναίκες ότι μπορεί να υπάρξει και μια πιο αισιόδοξη ιστορία έκτρωσης".

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι του γυναικολόγου, κατά την διάρκεια της επέμβασης, όπου χέρια από δικούς της ανθρώπους φαίνονται να την κρατάνε, λέει: "Έχω πολλά χέρια να στηρίζουν και είναι διπλά μου αυτή την ώρα. Είμαι μια πολύ τυχερή κοπέλα". Βλέπουμε ακριβώς τι γίνεται γύρω της και τις αντιδράσεις της, την ώρα που γίνεται η έκτρωση και την ώρα που τελειώνει η διαδικασία, φανερά χαρούμενη και ανακουφισμένη, φωνάζει: "Τελείωσα"!

Ένα μήνα μετά την έκτρωσή της, διηγείται την ιστορία της: "Δεν αισθάνομαι κακός άνθρωπος. Φυσικά αισθάνομαι ενοχές, φυσικά αισθάνομαι λύπη που έγινε, αλλά αυτό που έκανα ήταν το σωστό. Σωστό για μένα και για κανέναν άλλο. Ξέρω ότι μια μέρα θα κάνω παιδιά, αλλά αυτή η μέρα δεν ήρθε ακόμη".

Δείτε το βίντεο της Έμιλυ για να βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα. Όπως λέει κι εκείνη: "Αυτό το βίντεο είναι η ιστορία μου. Μόνο η ιστορία μου, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ευχή μου είναι βλέποντας κάποιος αυτό το βίντεο να δώσει την απαραίτητη καθοδήγηση, δύναμη και υποστήριξη στην γυναίκα που τα χρειάζεται εκείνη τη στιγμή. Δεν είστε μόνες σε μια έκτρωση. Είμαι δίπλα σας κι εγώ. Όλοι είναι δίπλα σας".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved