Αντζελίνα Τζολί: «Ποτέ δεν πίστευα πως θα κάνω παιδιά και θα ερωτευτώ»!

Η Αντζελίνα Τζολί, εκτός από μία όμορφη γυναίκα και διάσημη ηθοποιός, βιώνει και την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Μπραντ Πιτ και των παιδιών της.

Αντζελίνα Τζολί: «Ποτέ δεν πίστευα πως θα κάνω παιδιά και θα ερωτευτώ»!

Σε μία σπάνια και πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE, μίλησε για την οικογενειακή της ζωή, για το αν ήθελε να γίνει μητέρα αλλά και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα κάνω παιδιά, πως θα ερωτευτώ, και πως θα συναντήσω τον κατάλληλο άνδρα. Έχοντας προέλθει από ένα σπίτι με διαζευγμένους γονείς, αποδέχεσαι πως μερικά πράγματα είναι απλά ένα παραμύθι, και έτσι δεν τα αναζητάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ;
«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε μια ιστορία. Και όταν έχεις μια ιστορία με κάποιον, είστε φίλοι σε ένα τόσο πραγματικό και βαθύ επίπεδο, που υπάρχει τόση άνεση και μια ευκολία, όπως επίσης και μια μεγάλη αγάπη, η οποία πηγάζει από τα όσα έχεις περάσει και ζήσει με τον άλλον».

Η περιπέτεια υγείας της της άλλαξε τον τρόπο σκέψης κι αντιμετώπισης των πραγμάτων.
«Συνειδητοποίησα πολύ νέα, πως μια ζωή που δεν τη ζεις ολοκληρωτικά, δεν πειραματίζεσαι, φοβάσαι ή διστάζεις, ή ξέρεις πως υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις αλλά διστάζεις, είναι μια ζωή μίζερη, και ο μόνος τρόπος να νιώσεις πως είσαι στο σωστό δρόμο, είναι να είσαι αληθινός στον εαυτό σου, και αυτό ίσως μεταφράζεται με το να βγεις έξω από αυτό που λέμε ασφαλές ή παραδοσιακό!»

Όσο για το αν επιθυμεί τα παιδιά της να ακολουθήσουν το δρόμο της υποκριτικής; Εκείνη απαντά όχι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved