«Ο Σάκης όπως τον γνώρισα ένα καλοκαίρι στη Σίφνο», της Δέσποινας Καμπούρη

Εκείνο το καλοκαίρι έκανε αποπνικτική ζέστη. Ήταν Ιούλιος, ο καύσωνας σου έκοβε την ανάσα, όμως η Σίφνος ήταν πανέμορφη...

«Ο Σάκης όπως τον γνώρισα ένα καλοκαίρι στη Σίφνο», της Δέσποινας Καμπούρη

Ήμουν γύρω στα 25, μόλις είχα πάρει την καλοκαιρινή μου άδεια και μία φοβερή έκπληξη με περίμενε. Ο Θέμος θα πήγαινε στο νησί για τα γυρίσματα «Το φιλί της ζωής». Μόλις μου το είπε ξετρελάθηκα!

Τι φοβερή εμπειρία να γυρίζεις κινηματογραφική ταινία. Τον παρακάλεσα να πάω κι εγώ για λίγες μέρες προκειμένου να ζήσω από κοντά τη μαγεία των γυρισμάτων!

Κάπως έτσι ένα ηλιόλουστο πρωινό βρέθηκα σε ένα φοβερό λευκό σπίτι, σχεδόν κρεμόταν από τα βράχια και έβλεπε το πέλαγος. Είχε νοικιαστεί από την παραγωγή της ταινίας και θα αποτελούσε το βασικό location των πολύωρων γυρισμάτων της ταινίας.

Ηθοποιοί έμπαιναν, έβγαιναν, μακιγιέζ και κομμωτές έδιναν τον δικό τους αγώνα να διατηρήσουν το μακιγιάζ των ηθοποιών αναλλοίωτο κάτω από τους 42 βαθμούς, κάμεραμεν λούζονταν κυριολεκτικά με κρύο νερό στα διαλλείματα των γυρισμάτων, ο σκηνοθέτης κ. Ζαπατίνας έδινε υπομονετικά τις συμβουλές του στους πρωταγωνιστές. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, όμως εγώ ήμουν τόσο ευτυχισμένη που θα ζούσα μία τόσο πρωτόγνωρη εμπειρία από κοντά!

Διαβάστε τη συνέχεια στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved