9 φυτά εσωτερικού χώρου που διώχνουν την αρνητική ενέργεια από το σπίτι

9 φυτά εσωτερικού χώρου που λέγεται πως διώχνουν την γρουσουζιά από το σπίτι

9 φυτά εσωτερικού χώρου που διώχνουν την αρνητική ενέργεια από το σπίτι

Τα λουλούδια σε έναν χώρο μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τη ψυχολογία ενώ παράλληλα είναι αρκετά γνωστό πως η η ενασχόληση με τα φυτά και την κηπουρική, γενικότερα, είναι ένα «φυσικό» αγχολυτικό.

1. Παιώνια

H παιώνια αποτελεί σύμβολο της καλής τύχης καθώς και θεωρείται ότι η όψη της και το δροσερό άρωμά της βελτιώνουν την ψυχολογία .

2. Αλόη

Πολλοί πιστεύουν ότι όταν η αλόη καθώς μεγαλώνει, προσελκύει καλή τύχη. Εάν μαραθεί, σημαίνει ότι έχει απορροφήσει τις αρνητικές ενέργειες και μας έχει προστατεύσει!

3. Bamboo

Το bamboo, σύμφωνα με τους «κανόνες» του Feng Shui, φέρνει θετικά vibes στους χώρους που διακοσμεί.

4. Θυμάρι

Το θυμάρι είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια για να διώχνει την κακή αύρα. Το φυτό αυτό θεωρείται πως «καταπολεμά» την αρνητική ενέργεια.

5. Ορχιδέα

Οι ορχιδέες θεωρείται ότι φέρνουν ηρεμία και αγάπη. Η εξωτική ομορφιά τους και τα όμορφα χρώματα δίνουν στο χώρο μία νότα αισιοδοξίας.

Σύμφωνα με το Feng Shui, εάν έχετε ορχιδέες στους χώρους που περνάτε περισσότερο χρόνο, για παράδειγμα στη κουζίνα ή το καθιστικό , φέρνουν θετική ενέργεια.

6. Χρυσάνθεμα

Τα χρυσάνθεμα είναι γνωστά για την ομορφιά τους και την αίσθηση ευεξίας.

Αυτό το φυτό ενισχύει την καλή διάθεση κι έτσι συνιστάται για τους χώρους όπου υπάρχει συνεχής ένταση .

7. Τριαντάφυλλα

Το τριαντάφυλλο, είτε σε μορφή φυτού σε γλάστρα, είτε ως λουλούδι σε μπουκέτο, μπορεί να φτιάξει τη διάθεση.

Μία μελέτη, μάλιστα, στο περιοδικό Journal of Physiological Anthropology έδειξε ότι οι υπάλληλοι που κοιτούσαν τριαντάφυλλα, ένιωθαν πιο ξεκούραστοι και πιο ήρεμοι.

8. Γεράνια

Το γεράνια έχουν υπέροχο χρώμα! Σε συνδυασμό με το διακριτικό τους άρωμα, μερικά γεράνια στα παράθυρο, θα προσφέρουν ένα αίσθημα χαλάρωσης .

9. Γιασεμί

Συνιστάται αυτό το φυτό να βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα ή στους χώρους τους οποίους το ζευγάρι συνήθως περνάει χρόνο μαζί δεδομένου ότι λέγεται πως προσελκύει την θετική ενέργεια και έτσι ενισχύεται το δέσιμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved