Happy Mother’s Day μέλλουσες μανούλες! Το δώρο που «απαντάει» στα ερωτήματά μας περί διατροφής

Ένα δώρο που θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες κάθε μέλλουσας μανούλας.

Happy Mother’s Day μέλλουσες μανούλες! Το δώρο που «απαντάει» στα ερωτήματά μας περί διατροφής

Μέλλουσες μανούλες όλου του κόσμου ενωθείτε! Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για την πιο όμορφη ίσως, περίοδο της ζωής της γυναίκας, αυτήν της εγκυμοσύνης. Σε αυτούς τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης η γυναίκα βιώνει μία ξεχωριστή εμπειρία, η οποία αποτελεί το ξεκίνημα μιας υπέροχης φάσης της ζωής: Αυτήν της μητέρας!

Κάποιες από εμάς, μπορεί να βρισκόμαστε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μας και να έχουμε μόλις μάθει το φύλο του μωρού μας, και κάποιες άλλες, να μετράμε αντίστροφα τις μέρες για να το πάρουμε στην αγκαλιά μας. Όλες όμως, «δίνουμε» ραντεβού τη σημερινή ημέρα, την Ημέρα της Μητέρας, για να γιορτάσουμε τον καινούργιο ρόλο που πρόκειται να αναλάβουμε πολύ σύντομα.

Μέσα μας άλλωστε, έχει αρχίσει να λειτουργεί το ένστικτο της μητέρας, από τη στιγμή που ακούσαμε από τον γιατρό μας εκείνο το «Συγχαρητήρια, είστε έγκυος!». Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, ανησυχίες περί διατροφής και ανάπτυξης του μωρού μας ξεκινούν από τις πρώτες μέρες του ξεχωριστού αυτού εννιαμήνου. «Πώς θα φροντίσουμε για τη βέλτιστη ανάπτυξή του αλλά και για την υγεία μας;» είναι το βασικό ερώτημα που μας βάζει για τα καλά στον ρόλο μας και βρίσκει πολύ γρήγορα την απάντησή του, στο…συμπληρώματα διατροφής Iofolen®.

Το δώρο σε εμάς και το παιδί μας για τη φετινή Ημέρα της Μητέρας

Χρόνια Πολλά Μανούλα! Το ταξίδι της μητρότητας έχει ξεκινήσει ήδη από τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης. Δεν χρειάζεται άλλωστε, περισσότερος χρόνος για να δεθούμε με ένα πλασματάκι, το οποίο μέρα με τη μέρα αναπτύσσεται μέσα μας, ανυπομονώντας να μας γνωρίσει, όσο και εμείς. Εννέα μήνες βιώνουμε ποικίλα συναισθήματα. Από τη μία, φόβο, αγωνία, προβληματισμό, διότι δεν έχουμε ξανά βιώσει τίποτα παρόμοιο στο παρελθόν και από την άλλη, χαρά, ανυπομονησία, λαχτάρα, καθώς μέσα μας μεγαλώνει ένας άνθρωπος.

Φέτος, αυτήν την Ημέρα της Μητέρας, γιορτάζουμε τη μητρότητα και κάνουμε και εμείς ένα δώρο σε εμάς αλλά και στο μωρό που περιμένουμε. Προσφέρουμε στον εαυτό μας το συμπλήρωμα διατροφής Iofolen®, που είναι σχεδιασμένο για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ανάπτυξη του μωρού μας αλλά και την καλή υγεία μας!

ITF-Logo-IOFOLEN.jpg

Ένα συμπλήρωμα διατροφής για να καλύψει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες μητέρας και παιδιού

Ναι, η εγκυμοσύνη είναι πράγματι ένα πρωτόγνωρο «ταξίδι», το οποίο μας προκαλεί ενθουσιασμό, ανυπομονησία και ερωτήματα, αρκετά από τα οποία αφορούν στη διατροφή μας. Γνωρίζουμε καλά ότι μέσα από την καθημερινή διατροφή μας, προσφέρουμε στον οργανισμό μας αλλά και στο μωράκι που κυοφορούμε, πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που θα συμβάλλουν στην ομαλή ανάπτυξή του.

Και κάπου εδώ, το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής Iofolen® αποτελεί τον απαραίτητο «σύμμαχό» μας για τη βέλτιστη ανάπτυξη του μωρού αλλά και την καλή υγεία μας. Πώς το κάνει αυτό;

Το Iofolen® περιέχει, μεταξύ άλλων, Ω3 λιπαρά οξέα, που συμβάλλουν στον σχηματισμό των ιστών του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των οφθαλμών του μωρού μας, Ιώδιο, που βοηθάει σημαντικά στη φυσιολογική νοητική ανάπτυξή του, Βιταμίνη D, που εξασφαλίζει τη φυσιολογική οστική ανάπτυξή του και Φυλλικό Οξύ. Και αυτά είναι αρκετά, για να μας εξασφαλίσουν την καλύτερη έκβαση της εγκυμοσύνης μας, τη βέλτιστη ανάπτυξη του μωρού αλλά και την καλή υγεία μας.

IOFOLEN.jpg

Σε αυτό το ταξίδι της μητρότητας σύμμαχό μας έχουμε την οικογένεια των συμπληρωμάτων διατροφής Iofolen® με τα 3 εξειδικευμένα προϊόντα Iofolen® για την εγκυμοσύνη, Iofolen® Twin για την πολύδυμη εγκυμοσύνη και Iofolen® Lactancia για την περίοδο του θηλασμού, που είναι πάντα δίπλα μας για τη βέλτιστη ανάπτυξη του βρέφους. Και για τις γυναίκες που επιθυμούν εγκυμοσύνη, μπορούν να ξεκινήσουν με το Iofolen® Preconception που θα τους εξασφαλίσει την καλή αναπαραγωγική τους υγεία και την επιτυχή έναρξη και εξέλιξη της εγκυμοσύνης.

www.iofolen.gr

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: IOFOLEN PRECONCEPTION: 54454/17-05-2018. IOFOLEN: 48265/13-07-2007. IOFOLEN TWIN: 69802/30-05-2019. IOFOLEN LACTANCIA: 20028/26-2-2016. Τα προϊόντα δεν υπόκεινται σε διαδικασία αδειοδότησης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved