Βίκυ Κάβουρα: Το baby shower στη γιορτή του συζύγου της και η τούρτα υπερπαραγωγή

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας λίγο πριν γίνουν γονείς διοργάνωσαν ένα baby shower, με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί.

Βίκυ Κάβουρα: Το baby shower στη γιορτή του συζύγου της και η τούρτα υπερπαραγωγή

Το baby shower της Βίκυς Κάβουρα έγινε ανήμερα της γιορτής του συντρόφου της, Γιώργο Τζαβέλλα, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που είναι κοριτσάκι.

Ενώ γενικότερα η ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, δημοσίευσε δέκα φωτογραφίες από το πάρτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, στη λεζάντα του post έγραψε: « Το party μας! #blessed »

Συγγενείς και φίλοι παράβρεθηκαν στο διπλό event με την Βίκυ Κάβουρα να έχει διακοσμήσει την φουσκωμένη κοιλίτσα της με μια αστραφτερή πεταλούδα και αυτοκόλλητα διαμαντάκια.

Την προσοχή μας τράβηξαν, επίσης, τα εκπληκτικά σχέδια- μπιμπερό, πιπίλα και το μικρό ροζ ελεφαντάκι- από ζαχαρόπαστα που διακοσμούσαν την τούρτα!

Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον Alpha, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μάλιστα τόνισε μέχρι τον τρίτο μήνα της κύησης ένιωθε περισσότερο άρρωστη παρά έγκυος αφού δεν είχε ούτε φουσκωμένη κοιλιά.

Πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η ίδια μαζί με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό της κορούλας τους.

« Είμαι 7μιση μηνών, μπαίνω στον 8ο. Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία. Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα. », δήλωσε.

« [..] Είχα ένα ατυχηματάκι στο θέατρο και αποφάσισα ότι δεν θα δουλέψω καθόλου στην εγκυμοσύνη. Στη δεύτερη παράσταση κουράστηκα πολύ, μετά πήγα στο νοσοκομείο και είπα τέλος. Είναι 100% προτεραιότητά μου η μπέμπα και η οικογένειά μου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθώ. Ίσα ίσα μετά νομίζω θα έχω περισσότερη όρεξη. », συμπλήρωσε στην συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/C53SBOqBpkh/

Η ανυπομονησία για να ντυθεί στα λευκά

« Γεννήθηκα για να γίνω μαμά, το έλεγα από μικρό παιδί. Όταν βρήκα και τον σύντροφο δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω » είπε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε:

« Είναι ωραίο πράγμα να είσαι μόνος σου, γιατί έτσι είναι και επιλογή ο σύντροφος. Δεν υπάρχουν λόγια, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς, δεν ξέρεις το γιατί και λες αυτός είναι. Ήξερα από την αρχή ότι αυτός είναι. Δεν ξέρω εκείνος, την έχω κι εγώ αυτήν την απορία » ενώ κατέληξε τονίζοντας την επιθυμία της να παντρευτούν.

« Ε ναι θα βάλω νυφικό, δεν θα βάλω; Σημασία έχει η ευλογία στην εκκλησία και είμαστε σύμφωνοι και οι δύο σε αυτό. »

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved