Super διαγωνισμός: Η οικογένεια του Mothersblog.gr κλείνει τα 12 και μας χαρίζει… αγαπημένα έπιπλα

Το Mothersblog.gr κλείνει τα 12 χρόνια και γιορτάζει μαζί μας με έναν super διαγωνισμό.

Super διαγωνισμός: Η οικογένεια του Mothersblog.gr κλείνει τα 12 και μας χαρίζει… αγαπημένα έπιπλα

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, γινόμαστε μέλη μιας ομάδας, μιας ξεχωριστής ομάδας στη ζωή μας, της οικογένειάς μας. Είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια μας, είναι αυτή που μας μαθαίνει τα πρώτα μας βήματα, τα «λάθος» και τα «σωστά» και είναι δίπλα μας σε κάθε απόφαση και σε κάθε στάδιο της ζωής μας.

Από εκεί και έπειτα, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια ή να έχουμε γύρω μας… ανθρώπους που τους θεωρούμε «δεύτερη» οικογένειά μας. Και κάπου εδώ, είναι που ερχόμαστε στο θέμα μας: Τα δώδεκα χρόνια πορείας που έκλεισε το Mothersblog.gr. 12 χρόνια γεμάτα γνώση, συμβουλές, εμπειρίες για όλους όσους είμαστε γονείς ή πρόκειται να γίνουμε.

Αυτό ακριβώς, είναι που μας κάνει οικογένεια από επιλογή με το αγαπημένο μας site. Αυτό, αλλά και το γεγονός πως εδώ και 12 χρόνια «απαντάει» σε κάθε μας ερώτημα, πριν το θέσουμε. Βλέπετε, οι άνθρωποι που δουλεύουν για να μας προσφέρουν τη θεματολογία, τις συνεργασίες και τις εμπειρίες τους ως γονείς, αφουγκράζονται τις ανάγκες μας όσο κανένας.

Για να γιορτάσουν λοιπόν, τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, μας χαρίζουν μία δωροεπιταγή αξίας 1.000€ της εταιρίας παιδικών και εφηβικών επίπλων για να επιλέξουμε ό,τι χρειαζόμαστε εμείς και τα παιδιά μας. Πώς μπορούμε να λάβουμε συμμετοχή στον διαγωνισμό; Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι follow στον λογαριασμό του Mothersblog.gr και του Cilek στο Instagram και mention δύο φίλους μας στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση από τις 9 έως τις 13 Μαΐου.

https://www.instagram.com/p/C6vi60lO7a4/

Κάπως έτσι, μετά από 12 χρόνια, το Mothersblog.gr μας επιβεβαιώνει πως η οικογένεια, πέρα από τη βιολογική μας, είναι και αυτή που μπορούμε να επιλέξουμε επειδή αισθανόμαστε ότι πάντα θα ακούει τις ανάγκες και τις ανησυχίες μας και… θα γράφει γι’ αυτές. Όταν λοιπόν, γιορτάζει η οικογένειά μας, γιορτάζουμε και εμείς μαζί της και ένας διαγωνισμός που μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε μία δωροεπιταγή από την αγαπημένη εταιρία παιδικών και εφηβικών επίπλων Cilek, μας «καλεί» να σβήσουμε όλοι μαζί τα κεράκια.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού παρακάτω:

Cilek oroi diagonismou

#diagonismos #δωροεπιταγή #contest #Cilek

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved