Δαλιάνη - Παπαγιάννης: Για Πάσχα στο Σικάγο και το σπίτι του Kevin από την ταινία «Μόνος στο σπίτι»

Στις Η.Π.Α για Πάσχα η οικογένεια του Μάνου Παπαγιάννη.

Δαλιάνη - Παπαγιάννης: Για Πάσχα στο Σικάγο και το σπίτι του Kevin από την ταινία «Μόνος στο σπίτι»

Στην Αμερική βρίσκεται ο Μάνος Παπαγιάννης μαζί με τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη και τα παιδιά τους, Νικήτα και Λυδία. Οι τέσσερίς τους έφυγαν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ταξίδεψαν μέχρι τη μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία του Ιλινόι για να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές.

«Ready to go✈️🌎»

Η ηθοποιός, Αγγελική Δαλιάνη, δημοσίευσε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο και την επόμενη μέρα από το πρώτο αξιοθέατο που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά: το σπίτι του Κέβιν, από την ταινία «Μόνος στο σπίτι».

Ξέγνοιαστες στιγμές για όλους

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη, έχουν αφοσιωθεί στις νέες τους επαγγελματικές δραστηριότητες και φυσικά την ανατροφή των παιδιών τους, Λυδία και Νικήτα. Ο δυο τους αναρτούν με κάθε αφορμή φωτογραφίες των παιδιών τους στο διαδίκτυο, ενώ ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία διάσημων γονιών που δεν κρύβουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Οι τέσσερίς τους περνούν υπέροχα και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα (να σας θυμίσουμε τους αγώνες που είχαν τα παιδιά τους) ήρθε η ευκαιρία να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να γεμίσουν μπαταρίες.

daliani.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved