Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και η συγκινητική εξομολόγηση

Η κόρη της παρουσιάστριας, Νάγια, έκλεισε τα 11.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και η συγκινητική εξομολόγηση

Η κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή , Νάγια, έγινε 11 χθες 1η του Μαΐου.

Η παρουσιάστρια το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ευχήθηκε στην κόρη της μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» στον Alpha : «Σήμερα Πρωτομαγιά είναι μια πολύ σημαντική ημέρα γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε η κόρη μου. Ήταν και πάλι Μεγάλη Τετάρτη. Απίστευτη σύμπτωση».

Και συνέχισε συγκινημένη: «Δεν θα ξεχάσω πριν 11 χρόνια, το 2013 όταν είχα πάει Μεγάλη Τετάρτη τότε στον ANT1 για να γράψω μια εκπομπή, ξαφνικά με έπιασαν οι πόνοι. Δεν ήθελα να το πιστέψω, έσπασαν τα νερά.

Δεν μου είχε ξανασυμβεί και μου λένε τότε… Γεννάς! Κάπως έτσι ήρθε βιαστική. Ήρθε στις 36 εβδομάδες, στο όριο της προωρότητας. Τρεις μέρες πριν να είχε γεννηθεί, θα θεωρούταν οριακά πρόωρη. Κατάλαβα ότι γνωρίζοντας τη Νάγια μου ότι είναι ένα παιδί δυναμικό και βιαστικό που βιάζεται να κατακτήσει τις κορυφές της.

Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου αυτό το όμορφο παιδί, πάντα να είναι ευτυχισμένη, δυνατή και δυναμική και να μας κάνει πολύ περήφανους. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, πάνω απ’ όλα».

Η τρυφερή ανάρτηση

Πέρα από τις τηλεοπτικές ευχές, η μαμά Σταματίνα μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram ένα carousel post από φωτογραφίες με εκείνη και την μεγάλη της κόρη.

Στην λεζάντα έγραψε: «Καλό μήνα. 🌸 Χρόνια πολλά και στο δικό μας λουλούδι που ήρθε 11 χρόνια πριν και μαζί του άνθισε η οικογένειά μας.

Νάγια μας πάντα να αγναντεύεις τους ορίζοντες σου και να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου για να σ’ αγαπάμε και να σε υποστηρίζουμε. ❤️»

Με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, έχουν αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, την Μαίρη και τον μικρό Γιάννη ο οποίος είχε γενέθλια λίγες μέρες πριν και έκλεισε τα 6.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε την πιο γλυκιά και ειλικρινή ευχή:

«Χρόνια πολλά αγοράκι μας. Να είσαι πάντα αυτό το καλόκαρδο και υπέροχο πλάσμα που ήρθε και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο την οικογένεια μας! ❤️»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved