Γιώργος Λύρας: Η φωτογραφία της Ηλέκτρας μετά από καιρό

Η κόρη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα έκανε το πρώτο της μπάνιο για φέτος.

Γιώργος Λύρας: Η φωτογραφία της Ηλέκτρας μετά από καιρό

πηγή: instagram @peggyzina_official

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Λύρας δημοσίευσε φωτογραφία της κόρη του, Ηλέκτρας, δείχνοντάς τη να κάνει την πρώτη βουτιά στη θάλασσα για φέτος. Από το σχόλιό του καταλαβαίνουμε ότι ο ίδιος είναι λάτρης της κολύμβησης και κάνει μπάνιο όλο το χρόνο, γι' αυτό και ένιωσε περηφάνια που είδε την κόρη του, Απρίλη μήνα να μπαίνει στο νερό.

«Επιτέλους η Ηλέκτρα μου παρέα με τον μπαμπά της», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την Ηλέκτρας να χαιρετά τον μπαμπά της, κρύβοντας το πρόσωπό της.

giorgos-liras-ilektra-lira-(2).jpg

Τελευταία φορά που είδαμε την Ηλέκτρα, ήταν αρχές Απριλίου με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Λύρα. «Με τις αγαπες μου❤️❤️❤️🫶🫶🫶🙏🙏🙏», είχε σχολιάσει ο ίδιος δείχνοντας τις γυναίκες της ζωής του να του δίνουν από ένα φιλί η κάθε μία.

giorgos-liras-genethlia.jpg

Η σχέση με τη σύζυγό του

Η σύζυγος του Γιώργου Λύρα, Πέγκυ Ζήνα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό In Style αναφέρθηκε στη σχέση τους και αποκάλυψε τι είναι αυτό που της άρεσε περισσότερο σε εκείνον.

«Πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση, που τον θεωρώ πολύ γοητευτικό, δεν είναι αυτό το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε έναν άνθρωπο, οπότε δεν είναι η εμφάνιση ο λόγος. Ο λόγος είναι ότι μου παρείχε την ασφάλεια του άντρα που μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του, που είναι εκεί για να σε προστατέψει σε όλα. Ζώντας μαζί του, τα τέσσερα πρώτα χρόνια της σχέσης μας, πριν αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε και επαγγελματικά, όταν ακόμα την επίβλεψη μου είχε η δισκογραφική μου εταιρεία, έβλεπα ότι χαιρόταν – ή ανησυχούσε αντίστοιχα – με αυτά που συνέβαιναν σε μένα, αλλά για μένα, όχι σε σχέση με εκείνον. Αυτό λοιπόν ήταν κάτι που μέχρι τότε, που είχα σχέση… Σχέση; Να θυμάμαι ένα ή δύο φλερτ κυρίως στη ζωή μου; Γιατί η πρώτη μου σοβαρή σχέση ήταν ο Γιώργος.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved