In touch with you: Μαθαίνοντας πώς το δέρμα μας αντιδρά

Σε αυτό το άρθρο, αναλύουμε τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να κάνουμε το skincare ritual μας με τα προϊόντα Liftactiv Β3 της Vichy και με τη βοήθεια των ειδικών, εξηγούμε πώς η περιποίηση δεν αφορά μόνο αυτό που βλέπουμε.

In touch with you: Μαθαίνοντας πώς το δέρμα μας αντιδρά

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Στην επιδερμίδα μας, στην ανώτερη επιφάνειά του, μπορεί να εμφανιστούν σημάδια αφυδάτωσης δείχνοντάς μας ότι πότε χρειάζεται να πιούμε νερό, πότε έχουμε ανάγκη από ύπνο, πότε πρέπει να «ρίξουμε» τους ξέφρενους ρυθμούς μας και να έρθουμε σε επαφή μαζί της, «ακούγοντας» τις ανάγκες της.

Τα σημάδια και οι κηλίδες που εμφανίζει, λένε μία ιστορία: Από τις στιγμές της ζωής μας που περάσαμε κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, στις υπέροχες στιγμές της εγκυμοσύνης μας ή ακόμα και την ακμή που περάσαμε στην εφηβεία μας. Το χρώμα της και πιο συγκεκριμένα, οι δυσχρωμίες της, είναι ένα κομμάτι μας. Η υφή της είναι όμορφη και μας τυλίγει με θαλπωρή. Η επιδερμίδα μας είναι τόσο ξεχωριστή όσο εμείς, είναι βασικά…εμείς!

Συχνά, ωστόσο, την παίρνουμε σαν δεδομένο και κάνουμε το skincare μας μηχανικά. Δεν αφοσιωνόμαστε 100% σε αυτό, δεν είμαστε παρούσες και κάπως έτσι, φτάνει η στιγμή που αντικρίζουμε στον καθρέφτη μία κηλίδα, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο. Μήπως αυτό είναι ένα «καμπανάκι» που πρέπει να ακούσουμε για να έρθουμε πραγματικά σε επαφή με τον εαυτό μας; Μήπως πρέπει δώσουμε σημασία στις αντιδράσεις του δέρματός μας και να ανακαλύψουμε γιατί εμφανίζει κηλίδες; Μόνο έτσι θα έρθουμε και πάλι in touch with us και θα καταλάβουμε τις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας μας και πώς να τις αντιμετωπίσουμε. Έτσι, αλλά και με τη βοήθεια του πρωτοκόλλου Liftactiv B3 που δημιούργησε η Vichy, να μας συνοδεύσει στο «ταξίδι» της αυτοανακάλυψής μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved