Hey series addict! Με την εκπληκτική οθόνη της σειράς smartphones TCL 50 δεν θα χάνεις επεισόδιο!

Μια οθόνη που προσφέρει την καλύτερη ψυχαγωγική εμπειρία.

Hey series addict! Με την εκπληκτική οθόνη της σειράς smartphones TCL 50 δεν θα χάνεις επεισόδιο!

Είδες το πρώτο επεισόδιο του talk of the town (ή, μήπως, talk-of-the-world) 3 Body Problem και «καίγεσαι» να μάθεις τι θα γίνει στη συνέχεια; Μήπως είσαι από εκείνες (δηλαδή, εμάς) που θέλουν να βλέπουν Φιλαράκια ξανά και ξανά, γιατί απλά αγαπάς τις comfort σειρές;

Όποια κι αν είναι η απάντηση (δεν υπάρχει σωστό ή λάθος εδώ), ξέρουμε πολύ καλά ότι οι σειρές είναι ο… εθισμός σου. Βασικά, δεν το ξέρουμε απλά, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Και φυσικά καταλαβαίνουμε ότι δεν θέλεις να χάνεις επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς ή του τελευταίου σου κολλήματος, ενώ σίγουρα δεν θα αφήσεις ούτε τις καθημερινές διαδρομές με τα ΜΜΜ, αλλά ούτε και το γυμναστήριο να σε κρατήσουν μακριά τους.

Μεταξύ μας, δεν χρειάζεται κιόλας! Αρκεί να έχεις στα χέρια σου εκείνο το smartphone με οθόνη υψηλής ανάλυσης, που όχι μόνο κάνει τα πάντα να ζωντανεύουν -από ταινίες και παιχνίδια μέχρι βιντεοκλήσεις και φωτογραφίες, αλλά συγχρόνως έχει τεχνολογία οθόνης που μειώνει την καταπόνηση των ματιών, για να μπορείς να βλέπεις περισσότερα επεισόδια από τη σειρά με την οποία έχεις κολλήσει. Είσαι ενθουσιασμένη; Συνέχισε να διαβάζεις, διότι σου έχουμε ευχάριστα νέα: Η σειρά smartphones TCL 50 θα γίνει από εδώ και πέρα η προσωπική σου κινηματογραφική αίθουσα on the go.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved